Söndag

Ja då var det söndag igen då. Skönt att kliva upp i tid så man hinner göra nåt av dan! Idag blir det nog lite plock inne. Skulle behöva röja upp i sovrummet...

Älskling har precis börjat kolla på en film så det ska han få göra i fred utan mitt tjat å gnat :) Ska bli så skönt att få ha honom hemma i 6 veckor. Leva vanligt sambo-liv igen. Få rutin på allt. När jag är själv så gör jag ju som jag vill men nu är det en till att ta hänsyn till. Men det gör jag så gärna!

Hoppas solen kommer. Jag vill ut och knäppa några fina höst-bilder. Är ju sååå vackert ute nu. Igår var jag och E till Ljusdal och Järvsö. Jag säger bara, vilken natur! Hälsingland är oslagbart finaste landskapet i Sverige! Ja, jag vet jag är hemma-kär men det var såååå vackert!

I Ljusdal var vi till Ljus-huset (heter nå annat men jag kallar det så) och gud vilka ljus! Man blir ju bara tok-kär i den affären! Synd man inte är mångmiljonär.... Hade underlättat...Köpte faktiskt inte en enda pinal! Duktigt för att vara mig!

Sedan fortsatte vi vår resa till Järvsö och slottmässan på Stenegård. Uj uj uj va mysigt det var! Riktig jul-stämning! Kikade mest och handlade lite lax, senap, granatäppledricka och en liten påse godis! Därefter gick vi till ett litet café alldeles i närheten. En riktigt mysig dag!

När jag kom hem så var A ute och eldade och vi blev ute till 18,15. Sen åkte vi på Kina och åt! Underbart gott!

Och sedan var den lörda´n gjord!

På återseende!

Min älskling

Tänkte sätta ut en bild på min lille älskling :)

Här är en bild på min lille älskling :) 6 månader alldeles strax!



Å min älskade Ricky, lite trött tror jag minsann :)

Super-bloggare

Nä det kan jag väl inte direkt kalla mej men ska återigen försöka bättra mej! Enda gångerna jag kommer på att jag ska skriva är när det hänt nåt speciellt å då känns det så patetiskt... Precis som jag bara skriver när det är nåt kul typ... Eller tråkigt å så klart.... Nä jag vill skriva om mitt vardagsliv så det roliga blir ett extra spännande inlägg!

Ikväll har jag väl inte gjort nåt speciellt. Haft besök av en jättebra vän! Så glad att vi kommit så nära varann! Vi är så lika men ändå olika :) Telepati! Eller teleopti??? Ha haha!

Imorron ska jag iväg till studievägledaren och se om hon har nåt bra att säga. Det är ju sagt att man ska ta sitt eget ansvar för vad som komma skall... Så det är lika bra att gå ut stenhårt!

Får väl se vad det leder till på jobbet, fick höra lite olika alternativ igår som jag är rekommenderad till att göra :) Roligt när man är uppskattad av sina kollegor!

Nä sängen väntar! Iskall å skön :)

RSS 2.0