Söndagmorron

Söndagmorron och här sitter jag. Motiverad ända upp till tänderna att sätta igång med plugget. Not. Fattar inte vad det är med mig nu. Så himla tungt med skolan just nu, trösten är att de flesta verkar känna så. Motivation, kom tillbaka : ) Jag behöver dig mer än nånsin!!! Lyckades iaf få in en uppgift igår så nu är det bara resten kvar... *suck* Men, jag vet att jag jobbar bäst under press så jag är säker på att jag fixar det : ) SuperbästaMalin liksom!!!

Det är väl typ det jag ska göra idag. Tvätta lite också. Denna tvätt, fattar inte hur ofta jag tvättade när jag bodde med ex:et för nu tvättar jag jämt känns det som och då är det bara jag! Tvätta går väl an men att ta reda på den är ju bara sååå tråkigt. Men, i jämförelse med att plugga är det riktigt skoj!

Fil, flingor och lite jordgubbssylt. Det var min frukost idag det. Smarrigt värre!

I morron måste jag komma ihåg att ringa frissan och höra om dom har nån tid till mig. Nu ska det bli blont igen! That´s me liksom : ) Skulle vara kul att vara lite fin till på fredag ♥

Nu måste jag dra igång! Ha en underbar söndag allihop!

Puss å kram på er : )


Kalas

Idag har jag varit till mormor & morfar på kalas. Mormor fyllde år, 82 tror jag bestämt : ) Fick god smörgåstårta och vanligt fika med tårta. Smakade mycket bra. Resten av dagen har gått åt till att fila på en uppgift och lämna in. Skönt att kunna bocka av något från att göra-listan. Men, har jag hunnit förr så lär jag ju hinna nu! : )

Tror jag ska krypa ner i sängen och läsa min nyinköpta tidning och koppla bort skolan ett tag. Känns som det behövs.

Förresten, är det någon av er läsare som vet någon bra spåtant??? : )

Puss å kram på er : )

No chips!

Yes, jag har lyckats! En fredagkväll utan chips! : ) Shit, vad jag känner mig duktig nu. Tycker faktiskt magen ser lite mindre ut å : ) Nu ska jag klara imorron kväll utav bara farten! You go girl! 

Puss å kram på er : )  

Body butter

Hur underbert är det inte att ta sig ett bad och ta hand om kroppen med peeling osv för att sedan kliva upp och smörja in sig med body butter från The Body Shop? Huden blir sååå len och doftar gudomligt. Jag har doften wild cherry, säger bara mums! Synd bara att ingen är här och luktar på mig : )

Bilden kommer från http://www.thebodyshop.se

Puss å kram på er : )


Kärlek

Sett mitt livs kärlek idag. Jag bara vet att det är han jag ska dela resten av mitt liv med. Frågan är bara när han ska komma på samma sak. Framsteg iaf att han vinkade åt mig... ♥

Vet att flera av mina s.k vänner som läser detta kommer pusta och stånka åt mig, men gör det då. Mina känslor kan ingen ändra på. Tycker jag är stark som vågar tro på mig själv. Ingen, jag säger ingen, riktig vän sviker mig i detta och jag vet vilka jag kan lita på. Bättre få men pålitliga vänner. Blev ett halvt deprimerande inlägg detta men jag och solen skiner ikapp, inga tårar här inte!

Puss å kram på er : )


Trött

Svider i ögonen, är det då man ska krypa ner i sängen? Trött, tröttare, tröttast det är en bra sammanfattning av mig just nu. Förstår inte hur man kan vara så trött jämt och ständigt. Sover 6-8 timmar varje natt så sömnbrist är det inte och inte heller sover jag för mycket som vissa är snabba att påpeka. Kan det vara den eländiga förkylningen jag dragits med sedan i september som satt sina spår kanske? Och en kropp som gått på högvarv sedan februari -09? Ja, inte vet jag men trött är jag!

I morron är det fredag men någon ledig helg verkar det inte kunna bli. Ska till mormor och fika på lördag för hon fyller år men annars blir det nog en hel del plugg. Vet att man ska unna sig ledigt på helgerna men just nu funkar det bara inte : (

Vill ha lite ♥ i mitt liv nu... Allt för länge sen sist.

Sova var det visst!

Puss å kram på er : )


Party

Nästa fredag blir det party, äntligen!!! : ) Dricka lite rött och sjunga singstar med bästaste Camilla : ) Ja och hennes sambo med kompis å då. Lite Poison ska det bli : ) Min mun längtar efter......rödvin! : ) Ha, nu trodde ni allt nåt annat! Och vem vet? He he : ) Närå! Ska bli riktigt skoj iaf! Känns som jag behöver lite roligheter nu mitt i allt plugg.

Puss å kram på er : )

SM-Silver

 Det beror inte på förlusten i söndags att jag inte skrivit tidigare utan att tiden helt enkelt inte funnits. Jag är grymt stolt över att grabbarna vann silver (inte förlorade guldet) för det är riktigt bra att komma så långt. Finalen var en parodi, snöväder utan dess like och spel i 3*30. I pauserna plogade dom med traktor. Kallt så in i vassen. Dyngsur. Ja, inte är det några superlativ om dagen. Nya tag nästa år, då ska vi visa vårt fina spel på en kanonis! : )

Nu måste jag fortsätta plugga!

Puss å kram på er : )

Nervös

Nu börjar nerverna inför morrondagen infinna sig. Håller på att fixar lite kyckling till matsäcken. Gör allt och ingenting. Borde egentligen ha lagt mig för länge sen men har ingen ro i kroppen att göra det. Puh, jobbigt att spela final : ) Bäst att ta med sig massa matsäck utifall det inte blir möjligt att köpa nåt.

Alla mot Studenternas!!!

Puss å kram på er : )

Sol

Ja underbara solen är på besök idag! : ) Hur skönt är inte det då? Ska strax hoppa ner i duschen och sen vandra in mot city för en dejt med Evelina. Tänkte kolla på en jacka jag såg i Intersports utskick igår. Den var alldeles rosa : ) Och ni som känner mig vet vad min stora svaghet i livet är, ja just det, rosa!!! Om det blir köp kommer det in en bild! Promise!!!

Och nu börjar nerverna inför morrondagen komma. Hua! 40 bussar går det visst härifrån. Många massa folk kommer det bli. Måste fixa lite matsäck också. Är tydligen väldigt hårt med vad man får ta in på området. Aja, det löser sig!

Nu måste jag rusa! Ha en fin dag i det vackra vädret : )

Puss å kram på er : )

Bonus

Fick ett trevligt mail från min chef idag ang. bonusutbetalning. Tjoho, sommaren är räddad : ) Fan så gött det känns! (Ursäkta svordomen) Nu kanske jag har råd att skaffa en ny bikini oxå ; )

Puss å kram på er : )

Torsdag

Vilket har betytt innebandy förr men nu har intresset avtagit och idag var endast only jag där. Trist, för det är ju så himla kul. Nån som har nåt lag jag får vara med i? Ja, jag är ju inget proffs... : ) Åkte på Hemköp och handlade lite fika och sen hem å svulla istället... Känns inte helt okej... : ( Har iofs gymmat idag men nja bättring Malin!

Huvudvärken börjar äntligen ge sig, var väl på tiden. Så less på att inte må bra en enda dag. Måste ringa HC om inte förkylningen ger sig snart nu. Tror huvudvärken kommer från bihålorna.

Nä nu ska jag nog se lite lyxfällan.

Puss å kram på er : )

Klant

Är just vad jag är! Missade att avboka ett träningspass ikväll... Låg och sov med huvudvärk... Men, det är inget försvar! Jag får stå mitt kast och böta 75 kr! Shame on me! : )

Puss å kram på er : )

Grabbarna med flås

Fattar fortfarande inte att mina (våra) älskade Giffar har tagit sig ända till final!!!!! Helt ofattbart. Som jag väntat på detta. Stått på Åsen i ur och skur, sett div. 1 matcher, ja you name it vad jag varit med om under mina 21 år som Orange & Blå! Vill bara skrika!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2W9kWiMgvLA

Vet inte riktigt hur man lägger in videon men klicka på länken : )

Puss å kram på er : )

SM-Final

Heeeeeeeeelt sjukt!!! Bollnäs spelar SM-final på söndag!!!!!!!!! Första gången på 56 år : )

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

Puss å kram på er : )

Sjuk

Är väl det minsta man kan kalla mig just nu. Blir tokig på förkylningar den här vintern, hinner lagom bli rätt bra så börjar det om. Idag har jag varit jättehängig och sovit mest hela dan. Totalt igentäppt i näsan och djupt slem i bröstet. Känns fin-fint kan man säga : ( Har laddat med ibumetin, hostmedicin, rinexin, c-vitaminer och massa frukt & vatten.

Usch, sitter just och tittar när sjukhushelikoptern lyfter. Känner ett obehag när den kommer för då är någon väldigt allvarligt sjuk. Nu blinkar den iväg... Känner känslan i kroppen från när mamma blev sjuk för två år sedan. ♥

Idag har bästa pappa varit hit och fixat min värme! Åh, vad jag är glad för det! Nu har jag ungefär 22 grader i HELA lägenheten! Kanske låter som en självklarhet med fjärrvärme men jag har den senaste månaden levt i ca 15 grader. Men det gick det å : )

I morron ska jag plugga med en klasskompis om jag inte mår sämre än nu. Blir kul att träffas och bolla lite. Blir rätt ensamt att läsa på distans ändå. Fast det är grymt skönt också att kunna lägga upp det som man själv vill.

Nä, nu ska jag surfa vidare.

Puss å kram på er : )

 


Sanna Kallur

Snyggare kropp än Sanna Kallurs får man leta efter enligt mig. Så ska jag se ut en dag : )



Bilden lånad från http://www.sannakallur.se/bilder.aspx

Puss å kram på er : )


Lördag

Jaha då var det några dagar sen jag skrev sist. Har väl inte hänt så mycket i mitt liv. Jobbat tre dagar och det är nog det mest spännande. Tränat lite grann har jag också gjort. Men mycket mer än så är det inte. Eftersom jag jobbat i veckan blir det plugg idag. Någon gång måste det göras och ja ibland får man offra helgen. Ja, men nu vet ni iaf att jag lever.

Ha en skön lördag.

Puss å kram på er : )

Tisdag

Sitter vid datorn en sväng fast jag egentligen borde ta tag i litteraturen och få den läst. Är ju några böcker som ska plöjas fram till V15. Vissa intressanta och vissa mindre intressanta... : ) Yr i huvudet idag, tror det är sviter från vattenaerobicsen igår. Inte alls bra för min rygg så nästa måndag ska jag testa någon annan träning. Idag har jag varit och gymmat, känns att något sitter i ryggen och blev lite bättre efter det. Vi var även på NK och käkade en räkfralla. Är nog den godaste mackan som finns : )

Igår så gjorde jag klart en uppgift och skickade in den. Så skönt att kunna bocka av en grej på att göra listan. Men, det är 1000 saker kvar känns det som... Och hemtentan... Den ser inte ut att vara och leka med... Aja, detta är ju det jag brinner för så det ska nog gå bra! Hämtade Thilda och Melker på skolan och tog hem dom. Syster kom hit och så drack vi lite kaffe och pratade en massa. Så det var en helt okej dag!

I morron blir det förhoppningsvis Valbo med Emelie ♥ Skulle ha åkt igår men det varnades för grymt snöoväder så vi ställde in och sköt fram. Båda mina halvljus har gått sönder så det ska fixas innan vi åker. Var ner till pappa idag men det var så krångligt att byta så jag får komma tillbaka i morron.

Nu ska jag ta och läsa lite Vygoskij eller hur han nu stavar : ) Eller om jag åker till mamma en sväng... : )

Puss å kram på er : )


RSS 2.0