Vinterdag

Idag är det en riktig vinterdag. Solen skiner och termometern visar - 16 grader. Så strålande fint utanför fönstret men jag tror jag håller mig inomhus idag. Skulle behöva städa lite och plocka ordning på lite skolsaker och sånt. Men, jag skulle även behöva åka på Dollar för att kunna plocka ordning! Behöver nämligen en hålslag. Aja, jag börjar så får vi se var jag hamnar!

Drömde om trynet i natt. Hemsk dröm ha ha! Tycker dom börjat dyka upp mer och mer nu. Den andra igår natt. Undrar vad det beror på.

Kurre leker för fullt inne i vardagsrummet hör jag. Sladdar som en galning. Han är för söt min lille kisse. Min allra bästa vän! Honom slår ingen.

Är lite nervös inför bandyn på onsdag. Hur ska jag bete mig överhuvudtaget? Titta? Inte titta? Vad finns mellan oss? Ja många frågor finns utan svar. Kanske får jag ett svar innan?

Nä mot städningen var det!

Puss å kram på er : )

Stolt

Jag är en stolt moster. Mina syskonbarn är så fina så det finns inte. Älskar er alla 3. För mig kommer ni alltid vara mina små skruttungar ♥♥♥

Puss å kram på er : )


Avsluta meningen

Länge sen jag höll på med nåt sånt här nu men nu äre äntligen dax : ) Trevlig läsning!


Jag har insett att min senaste kyss: var helt fantastiskt underbar
Jag lyssnar på: reklam på tv just nu
Jag pratar: ofta, gärna och mycket!
Jag tycker om: mina underbara vänner
Jag avskyr när folk: gör allt för att trycka ner andra
Min närmsta vän är: den som vet allt om mig
Min första vän hette: Erika
Kärlek är: något som saknas i mitt liv just nu
När jag borstar tänderna: bubblar det och smakar gott
När jag lagar mat: blir det stökigt!
Det sexigaste yrket är: hmmm polis tror jag!
Jag är rädd för: att förlora människor i min närhet
Den värsta känslan är: saknad och oro
Den bästa känslan är: kärlek
Jag är bäst på: att skjuta upp saker
Jag är sämst på: att städa
Om jag var ett djur skulle jag va: hund
Om jag vore en insekt skulle jag va: fluga
Om jag vore ett redskap skulle jag va: hammare
Jag kommer alltid vara: Malin
Det finaste som finns är: när giffarna gör entre på åsen ha ha ha
I sommar: ska jag bara njuta av livet
Sist jag grät var: några dagar sen
Jag kan: mer än jag tror
När jag vill tänka gör jag: går jag ut i skogen
När jag bakar så bakar jag: kolasnittar
Min mobiltelefon är: en av mina käraste ägodelar
När jag vaknar på morgonen: snoozar jag alldeles för länge
Innan jag går och lägger mig: tvättar jag mig och borstar tänderna
Just nu tänker jag på: barnkonventionen
Bebisar är: framtiden
Idag har jag: varit i skolan med mina roliga klasskompisar
Ikväll ska jag: vila ryggen efter snöskottningen
I morgon kommer jag: återigen styra kosan mot Gävle
Jag vill verkligen: ha ett sms!

Lite om mig just nu!

Puss å kram på er : )

Gävle

Inne-vecka denna vecka så mycket annat hinns inte med. Orkas inte med heller. Blir mest bara lall när jag kommer hem. Urk : (

Puss å kram på er : )

Tomt

Tittar på sängen... Tänker tillbaka... Då så underbart... Nu så tomt... Vill bara ha mer... Rädd att bli sårad... Rädd att bli lämnad... Rädd att bli skrämd... Måste våga lämna dessa känslor bakom mig... Bara jag själv kan påverka... Bara jag kan styra mitt eget liv... Våga börja leva...

Låter värsta deppigt men så lycklig jag är nu är det länge sen jag var. Det ska ingen få förstöra. Ingen av mina s.k vänner ska få ner mig den här gången. Bara så ni vet. 2010 är mitt år och nu är det paybacktime!

Puss å kram på er : )

Skola

I morron är det dags för en tur till Gävle igen. En veckas hårdkörning väntar. Känns kul att träffa alla igen och dessutom köra igång med en ny kurs. Spännande att se vad den kommer att innehålla. Hoppas på mindre kaos än hittills... Men det kanske är något man får vänja sig med på högskolan... Ska finslipa lite och skriva ut uppgiften som ska lämnas in i morgon. Ska väl skriva ut studiehandledningen till nästa kurs också så man är lite förberedd.

Annars har dagen mest bestått av strykning och plockning. Julgardinerna är nertagna och upp kom lite ljusare gardiner. Fattas två fönsterlampor men det ska väl gå att ordna! Kollat på Sverige-Finland i bandy-vm och utklassning från Sveriges sida... Tyvärr! Håller ju lite på Finland jag : )

Lever på fredagen än ♥ Har dock lite dåligt samvete för hur jag behandlade en person. Men som vi sa tidigare idag, jag hade ju faktiskt inte lovat nåt. Även om det kanske var självklart... Men, det är mitt år och jag bestämmer ; )

Bäst jag tar och skriver lite skoljobb nu så jag blir klar på den här sidan dygnet.

Puss å kram på er : )

 


Galen kväll

Gårdagen var helt galen men jösses så kul jag hade!!! Lasse Stefanz och The Playtones spelade på Tuppen och självklart så skulle vi dit!

Vi, det var jag, Camilla, Palle och Janne. Vi började kvällen hos mig. Singstar och vin, kan det bli bättre? Hade jättetrevligt här, massa skratt och sång! Ringde taxi vid halv 11 och hastade ut när den kom. Hann åka en bit när jag kom på att jag glömt att ha på mig parfym! Äh sa Camilla det går så bra ändå. Åsså kolla hon på mig å sa "men har du inga glasögon?" Gissa om ett asgarv bröt ut i bilen, alla inkl taxitjejen skrattade. Hon vände snällt så det blev både parfym och glasögon! Porrparfym naturlisch : )

In på Tuppen och första jag springer på är min klasskompis Kattis! Inte setts sen långt före jul så det var ett kärt återseende. Kvällen i övrigt bestod av mest nostalgiska möten med personer som jag inte sett sen Tuppen var öppet för länge sen! Kul!!!

Gick till baren och blev bjuden på öl sen gick vi upp på hångelhyllan och satt där nästan hela kvällen och pratade. Insåg att vi hade många gemensamma bekanta, kul!!! Blev bjuden på mer öl.... : ) Gick ner och sprang på min gamla kärlek ha ha ha! Som hade ett av mina gamla span med sig : ) Pratade lite som övergick i annat ha ha ha ha ha! Gick till garderoben och hämtade jackan. När killen kom med den så tyckte jag inte att det var min jacka! Men han övertala mig och efter att jag kollat i fickorna så insåg jag att det faktiskt var min jacka! Vänder mig om och där stod mitt ex Lars! Evigheter sen jag träffade honom, tror vi blev lika förvånade båda två! Kul att ses efter så många år. Han var ju trots allt min första riktiga pojkvän!

Skildes från Camilla och gänget och följde med xxx ut till bilen och skjutsade en person till Sport Inn där jag försökte få stanna men icke! Hem till mig och ja fortsättningen tänker jag faktiskt inte skriva om! Men mysigt var det!!!!!

Sammanfattningsvis: Galen kväll med bästa Camilla! Länge sen jag hade så skoj och fantastisk känsla att dela säng med någon! Myyyyyyys

Nu ska jag kurera förkylningen med lite glass tror jag bestämt.

Puss å kram på er : )


Orka

Ja när man inte är pigg tycker jag att man rätt att vara lite off. Jag försöker så gott det går att vara positiv och glad men när febern tar över då orkar jag inte. Tydligen är inte detta accepterat av alla. Låt mig vara då om det är så farligt. Men, innan man öppnar munnen så tycker jag man ska tänka till lite hur man själv är. Nog om detta.

I morron väntar en lunch på Lilla K igen och denna gång med min kusin. Ska bli både gott och trevligt! Tänkte köpa 2 st krukor till så alla 4 orkidéerna står i lika. Kommer bli så fint i mitt fönster! : ) Bild kommer när gardinen är uppsatt. Ska även på Dollar och inhandla diverse småsaker som hålslag och chips : ) Blir nog en sväng ner på stan också utifall det skulle finnas nåt att ha på sig på kvällen.

Just det! Kvällen!!! Ska ha lite party här hemma med singstar och vin. Tanken är att vi ska vidare mot Tuppen och Lasse-Stefanz : ) Bästa Camilla med sambo och kompis kommer. Försöker röja upp lite så dom inte vänder i dörren.

Nä ni läsare nu väntar sängen.

Puss å kram på er

Hängig

Idag är jag riktigt hängig. Tung av förkylning. Tror jag har feber, känns så. Fryser och svettas om vartannat. Fick iaf igen jeansen jag tänker ha i morron! Alltid något...

Puss å kram på er : )

Bilder

Jag måste bli bättre på att lägga in bilder här i bloggen. Vet ju själv hur mycket roligare det är att läsa då. Behöver inte vara bilder knäppta av den som skriver men något som hör till ämnet eller bara nåt fint i allmänhet.

Den här lille godbiten har jag varit på promenad med idag. Eller ja, liten var väl att underdriva... Heter det så förresten? Aja, i mitt liv just nu så får det göra det! Bilden är knäppt i somras och idag är han prick 9 månader. Han är aningens aning större nu : )

Puss å kram på er


Nya blommor

Har införskaffat 2 st nya orkidéer idag! Hade presentkort på 200 kr så då slog jag till. De är ju så fina! Kanske inte bästa bilden men var tvungen att knäppa där det var ljust.



Krukorna är också nya och 2 st till ska inhandlas till de 2 orkidéer som redan bodde hos mig!

Puss å kram på er : )

Attraktion

Här sitter jag och borde istället lägga mig. I huvudet far massa tankar. En person har fastnat på näthinnan. Ge dig iväg! Eller nej kom hit : ) Men hur? Fattar liksom inte hur det kunde hända. En blick å sen var det kört. Är jag så svag nu? Eller stark rättare sagt att jag är mottaglig igen? Du får nog bli min hemliga fantasi ett tag : ) Även om jag hoppas på nåt mycket mer än så! Fast det känns konstigt. Ja det är väl attraktion det kallas som en klok människa sa till mig idag. Hmm.... ♥ Du får iaf mitt hjärta att slå väldigt fort ♥

 

Puss å kram på er : )


Bandysöndag

Försöker att skriva lite till får se hur länge det går. Igår morse ringde klockan 5,15 och 5,45 rullade bilen och jag mot Vevlinge för upphämtning av syster och Thilda. Därefter styrde vi kosan mot Falun! Newbody Cup för pojkar födda -94 stod på schemat. Bollnäs spelade sin första match 8,00, en hemsk tid en söndagmorron! Grabbarna bodde på hotell så dom åkte inte på morron. Vi kom fram i lagom tid till matchen och Bollnäs vann enkelt mot Falun. När matchen var slut satt vi i cafeterian ett bra tag och sen blev det lunch på Mc Donalds innan det var dags för nästa match mot Vetlanda. Lika enkelt som vi vann mot Falun vann Vetlanda mot oss kan man säga. När den matchen var slut åkte vi till Kupolen i Borlänge för lite shopping. Köpte nya träningskläder så nu är det slut på ursäkter för att inte träna. Sista matchen för dagen var mot Katrineholm/Värmbol, mycket spännande men Bollnäs vann med 4-3! Tobbis gjorde en hel del mål och var jätteduktig. Han och en kompis skulle åka med oss hem så det blev en lång väntan efter matchen. Han är nämligen inte den snabbaste att duscha... : ) Vi kom hem strax efter 22. Blev en lång dag men jättekul hade vi! Thilda var så duktig fast det blev så långt. Mosters gullungar : ) Bara Emelie som fattades.

Fått massa dumma saker i huvve : ) Nä Malin skärpning! Ha ha! Även det igår på bandyn... ♥

 

Puss å kram på er : )


Seg

Idag är jag lite smått seg. Kan nog bero på helgen som varit! Men jag är så gärna seg om jag har sådana här innehållsrika helger!

Fredagen bestod av kalas hos mamma och pappa. Mamma fyllde år. Massa gott fika och supergod tårta. Kvällen var lugn, var bara hemma. Åt ytterfilé med hasselbackspotatis och tzatsiki. Kollade på Happis-Edsbyn.

Lördagen började jag med en tur med Evelina. Vi var på stan och åt supergott och sedan en sväng till Majas. Ja, några fler affärer hanns med därimellan. Efter det drog jag till Flästa på kalas för min kusin som snart fyller 25 år. Jättegod smörgåstårta där. Hade bandykläderna med, svirade om och åkte och hämtade Bitte och Thilda och sen upp på Åsen. Bollnäs-Villa men det var snarare Ville-Villa. Ville var suverän!

Dagen igår skriver jag om senare för nu har min rygg sagt upp sig.

Puss å kram på er : )

Bandy

Nyss kommit hem från Hällåsen efter en underhållande bandymatch. Självklart vann Bollnäs! Tobbis gjorde 4 mål så det är en riktigt stolt moster som skriver nu : ) Var nära att jag sprang ut på isen och nita en spelare... Man ska vara snäll mot min Tobbis så det så! Gott och billigt fika hade dom också : ) Blev kvar väldigt länge... Dom hann släcka ner hela arenan, så kan det gå när det ska duschas länge!

En rolig grej, Bollnäs gamla målvakt hade sin son i Broberg! Han sa hejdå till oss när han gick, tänk om det hade hänt för ungefär 10 år sen, då hade jag svävat på små rosa nu ; ) Tyckte han var sååååå snygg! Ha ha!

Nu väntar sängen.

Puss å kram på er

Tröttmössa

Som jag skrev i mitt förra inlägg så kom John Blund på en snabbvisit men jag tror inte han lämnat mig än! Känns att jag jobbat ganska mycket och framförallt 3 st 12 timmars nattpass. Idag händer inte mycket. Har lyckats äta lite iaf : ) Nu väntar jag mest på att klockan ska gå så jag får åka på aqua aerobics! Hoppas vattnet kan pigga upp mig lite. Tänkte slänga med lite inpackning och sitta i bastun en stund med det i håret. Borde göra susen för vintertorrt hår.

I morron blir det hårdkörning med slutuppgiften som ska lämnas in den här veckan. Har haft en paus från skolan nu när jag jobbat men nu är det dags att ta tag i det igen. Funderar på hur jag ska göra med jobb framöver. En del av mig vill medan den andra inte vill. Pengar är bra. Pengar är livsviktigt men samtidigt måste man ha ett liv. Svårt det där. Får ta mig en ordentlig funderare. Skolan är självklart prio 1.

Jag är så glad för att ni läser det jag skriver men ni får jättegärna kommentera också!

Puss å kram på er

Nattsuddare

Nu är jag i farten mitt i natten igen! Tänk vad jag är aktiv : ) Börjar få lite grus i ögonen, tror minsann John Blund sprang förbi alldeles nyss. Känns att det är tredje natten med jobb. Inte den bästa bilden på John Blund men den får duga : )



I morron blir det att sova en stund och sedan plugga lite grann. Lika bra att köra igång så jag bli klar. På kvällen är det dags för att pass med aqua aerobic! Ska bli både skönt och kul. Den här veckan ska gå i träningens tecken. Måste ta tag i det nu på riktigt.

Blev bjuden på mat hos mamma & pappa igår innan jag började jobba. Helstekt kotlett med potatisgratäng. Mums va gott det var! En lång tunga satt breve med bedjande ögon. Vem kan det ha varit?????



Just det, den tungan var det : ) Min älskade Cecce!!!!

Nä nu måste jag nog jobba lite.

Puss å kram på er

Nattjobb

Precis vad jag ägnar den här helgen åt. Har avverkat mer än halva helgen nu, bara typ 15 timmar kvar : ) Passen är 19-7 så det tar på krafterna kan jag lova. Men det är tur man har roliga kollegor så man kan skratta lite mitt i allt : ) Sov faktiskt ända till kl 17 idag (eller igår rättare sagt) så jag borde inte vara trött nu! Men det skulle vara skönt att krypa ner i sängen nu. Mysa lite med min Kurre : )

Till veckan blir det plugg igen. Ska skriva slutuppgiften. Hur man kan få in estetiska ämnen i svenskaundervisning. Tycker det är rätt intressant hur man kan komma ifrån den klassiska undervisningen. Faktiskt så tror jag att tidigarelärare skulle passa mig bättre än förskollärare men nu är det som det är.



Det här kunde lika gärna vara jag just nu! Inte för att jag får plats mellan skärm och tangentbord men lägga ner huvudet på tangentbordet en sväng skulle jag kunna : )

Vilket roligt inlägg det här blir känner jag! Bara jobb och skola. Men jag kan säga att fantasin är inte på topp så här mitt i natten. Tankeverksamheten fungerar inte riktigt.

Längtar efter lite kärlek i mitt liv. Vill ha en varm och go famn att krypa in i : ) Men det kommer väl när det kommer. Men lite längtan får man ha!

Nu ringer det!

Puss å kram på er : )


Lista

Hi hi ovanligt va! Min stora passion : )

Årets köp: Ceasar (fast det var ju mamma & pappa som köpte honom men ändå)
Årets aktivitet: Vårruset
Årets händelse: DiLeva i Freluga
Årets upplevelse: Finlandsresan med Emelie
Årets sorg: Flytten från min kärlek... 
Årets utsikt: Leråkrarna på Rockweekend var en höjdare : )
Årets bästa: Måste nog säga att jag började plugga!
Årets nederlag: Att jag inte trott på mig själv
Årets pryl: Tunnelbaneremsor!
Årets film (enligt mig): Slumdog millionaire
Årets jobbigaste: Separationen...
Årets kväll: 30-årsfesten, say no more : )
Årets månad: December
Årets besvikelse: Svek från nära personer...
Årets mys: Promenader med Ceasar och gos med Kurre : ) Hoppas på annat mys i år : )

Ja det var lite om mitt år!

Puss å kram på er

Träningsvärk

Mina ben känns som timmerstockar idag : ) Skön känsla faktiskt för då vet man att man gjort något! Har jobbat idag igen. Nu är det bara tre dagar kvar av det jag har bokat för tillfället. Nästa vecka ska jag plugga i en rasande fart! Bli klar med allt och sedan slappa V 3 : )

I kväll har jag kört ett pass aqua aerobic : ) Riktigt kul måste jag säga. Jobbigt som satan! Relaxen var ledig så efteråt fick vi bubbla : ) Gud så underbart det var!!! Synd att man inte unnar sig det oftare. Det går ju faktiskt att plocka med sig lite saker till sporthallen och ha lite mini-spa : ) Och, det behöver inte bli så dyrt!!! 

Nä nu ska jag försöka varva ner lite.

Puss å kram på er  

Långpromenad

Idag har jag varit på en riktig långpromenad med Ceasar. Var så underbart skönt ute, -9 och knarr under skorna! Det är vinter det! Tänkte gå en sväng i skogen men tror jag fått hjärtinfarkt om jag gjort det. Fy tusan vad plumsigt det var. Insåg det efter 25 meter och ändrade min plan. Det blev istället vägar och en runda på knappt 7 km. Känner mig riktigt duktig måste jag säga : ) Gäller att ligga i om jag ska fixa tjejmilen i augusti som är årets stora mål.

Efter det kollade jag på bandy hos mamma & pappa och blev bjuden på pizza! Mumsigt.

Nu är jag hemma med min lilla Kurre igen. Fixar matlådor till veckans jobb. Sista veckan som jag vet att jag har jobb. Ska bli skönt att ägna sig åt skolan igen även om extrapengar alltid är välkomna! I slutet av januari blir det lite extra och det tackar jag för : ) Skulle behöva åka på ikea en sväng, någon som känner för att hänga på?

Nu åter till köket : )

Puss å kram på er

2009

Glömde ju en underbar sak som hände 2009, lilla Ceasar kom ju till världen!

Hur kunde jag glömma det? Min underbare lille vovve : )

 

Puss å kram på er


2010

Gott nytt år!!! Nytt år och pay back-time : ) Lita på att jag ska vara ego i år och sätta mig själv främst! Nu så är det färdigt... Tröttnat på att alltid vara snäll och inte få nåt igen! Det är mitt nyårslöfte : )

Puss å kram på er

RSS 2.0