Skratt

Ingen får mig att skratta som du. Aldrig är mitt skratt så äkta som när jag delar det med dig. Hoppas du också hör och förstår.

Puss å kram på er : )

Tjoho

Här sitter jag med färg i håret och väntar på att tiden ska gå så jag får skölja ur! Nu börjar mitt liv som svart häxa moahahaha : ) Skämta bara såååååklart! En gång blond, alltid blond : ) Fast jag tycker mig vara rätt smart trots hårfärgen! För jag är ju faktiskt en äkta blondin, inte en blekt sådan! Hjälper bara till att snygga till färgen lite grann : )

Igår pratade jag med många av dom som betyder nåt för mig : ) En bra dag med andra ord! Återstår att se hur denna blir! Och jobbet gick oxå fantastiskt bra! Jobba med roliga folk och det underlättar.

Nä, nu ska jag lyssna på lite manboy, ha ha ha : )

Puss å kram på er : )


Trött

Trött på att allt bara går emot mig hela hela tiden. Så jävla less nu rent ut sagt. Hur mycket ska man behöva orka och stå ut med????? Minsta lilla grej får mig att gråta och det om något är väl ett tecken på att det är för mycket.

Orkar inte skriva mer....

Puss å kram på er : )

Behöver jag säga?

Behöver jag säga att jag älskar dig eller förstår du det ändå?
Behöver jag säga att du är allt för mig eller vet du det redan?




Puss å kram på er : )

Ceasar

Undrar vad han drömmer om? : )

 

Puss å kram på er : )


Söndag

Ja då var det söndag och jag har dragit igång jobb-veckan idag. Kortpass, 7-11, bara men det blir ju några kronor in på kontot : ) Har ätit lite lunch nu så får vi se vad jag ska hitta på resten av dagen. Funderar på en tur upp till stugan och knäppa lite kort till mitt herbarium.

Ingrid, jag svarar dig i inkorgen på fejjan : )

Nä, nog för nu!

Puss å kram på er : )

Ångestfyllt

Idag tog jag mod och styrka till mig och gjorde något jag skulle ha gjort i 1 & 1/2 år och nu är det gjort! Gick långt över förväntan. Kändes faktiskt inget alls. Känns sååååå bra nu : )

Puss å kram på er : )

Tisdag

Och ledig från jobbet. Ska strax åka till mamma som är hemma från stuga en sväng. Fick order om att handla lite så det är väl bäst jag gör det då.

Igår var jag och gymmade i värmeböljan. Fläktarna där är under all kritik. Fy satan vad varmt! Svetten rann redan när jag började och blev till och med andfådd vilket aldrig hänt förr när jag gymmat. Och, det berodde inte på ansträngning utan värme. Förstår inte att ett sånt stort gym inte har bättre luftkonditionering.

Idag har jag ganska fullt upp om alla planer går i lås men oftast brukar det ändra sig. Återkommer med en uppdatering om hur dagen varit senare kanske! ; )

Nu ska jag fixa håret lite och dra iväg!

Puss å kram på er : )

Nyförvärv

Måste visa en bild på sommarens underbaraste kjol som damp ner i min brevlåda idag : )

Se så fin den är : )

 

Puss å kram på : )


Liten blir stor!

Nu är det ett år sedan vi hämtade lille Ceasar och numera springer det runt en stor Ceasar!

Här hade vi precis hämtat honom : )

 

Nu har han blivit fotbollsproffs : ) Min stora guldklimp!

 

Puss å kram på er : )


Takida!

Förra söndagen var jag på Takida på Freluga Trädgårdsscen. Kommer inte ihåg om jag skrivit om det tidigare men det var en underbar konsert. Fick dock inte till några bra bilder men jag bjuder på en iaf:



Det är så himla mysigt i Freluga och jag hoppas att det blir ett till besök där i sommar. Har ni aldrig varit dit tycker jag ni ska göra ett besök. Välj ut någon bra artist. Packa ihop lite picknick (stavning?!?!?) och åk dit! Rekommenderas!!!

Puss å kram på er : )

Min första gubbe!

Köpte två amplar med jordgubbsplantor i på Mobackes för ett tag sedan. Då var det mest bara blad och några enstaka blommor. Nu har jag skördat några gubbar och här kommer en bild på den allra första som mognade! : )

Se och njut! Ät med ögonen : )

 

Puss å kram på er : )


Ledig!

Nu är jag ledig ända tills fredag kl 15.45!!! Känns riktigt bra även om jag faktiskt gillar mitt jobb väldigt mycket! : ) I morron ska jag försöka få lite vettigt gjort som att beställa tid på Synsam, få tag i 2 blomkrukor (läs köpa), tvätta, städa ordentligt, laga matlådor, sortera papper mm mm! Ja, det är nog tur jag är ledig så länge ser det ut som : D Måste fixa nya glasögon, tror det är bågarna jag får mina hemska utslag av... Billigt och bra eller inte...

Nä nu ska jag krypa ner i sängen!

Puss å kram på er : )

Underbar dag

Men ändå rinner tårarna. Så less på att ha det så här. Att vara någon som inte duger till något mer än när det passar andra. Alltid rätta mig efter vad andra vill och säger. Även jag har känslor... Men, det är väl smällar man får ta när man inte har en partner man lever ihop med. Då är det helt okej att vara en som kommer i andra hand. Var så säkra, ni kommer få igen.

Japp det var min insats idag.

Puss å kram på er

Helg




Här hittar ni mig i helgen : )



(bilden kommer från http://www.bollnasbloggen.se/local/images/orbaden.jpg)

Puss å kram på er : )

RSS 2.0