Söndag

Då har det blivit söndag 31 maj och jag ska lämna tryggheten och bege mig mot hufudstaden. Om än så bara för tre dagar nu första vändan. Det är med blandade känslor jag gör detta men det ska bli spännande! Jag rullar neröver på eftermiddan. Har massor att göra först, endel som skulle ha gjorts igår men av nån konstig anledning så blev det inte mycket gjort då : )

Förklaringen till det kommer här! Vi hade avskedsfest i fredags med teamet hemma hos underbara C. Mycket trevligt! Me like party igen!! Blev nog lite väl mycket vin kändes det som. Det var en nära döden upplevelse mest hela dan igår. När klockan var halv 6 så kunde jag åtminstone byta ställning utan att bli illamående! Stackars min bästaste E som fick stå ut med mig på en runda på stan...

Igår kväll var det dax för mattanterna att träffas igen. Denna gång hos Kerstin i Rengsjö. Hon bjöd på en god grekisk pyttipanna och därefter blåbärspaj.


Carola


Anne


Och sist men inte minst, värdinnan själv, Kerstin.

Nä nu börjar solen bränna på mina armar så jag ska väl förflytta mig och göra nåt vettigt istället. Ni får ha en riktigt skön dag alla läsare! Får se när jag skriver igen.

Tomhet

Jag är fylld av tomhet. Vet inte vad det är. Känner mig så ensam ikväll trots att jag valt själv att vara ensam. Har packat ihop mina saker på jobbet idag. Skrivbordet är nästan rent. Två hejdå-kramar... Värre blir det imorron. Jag har tagit ett beslut, ett stort beslut. Jag lämnar tryggheten. Vad har jag gjort?

Känns mest tungt nu. Vill ha dej. ...

Onsdag

Söndan närmar sig med stormsteg, ångesten likaså. Känner mig lite lugnare sedan jag pratat med han jag blir inneboende hos. Nu vet jag iaf var jag ska bo!!! Och det mina kära vänner, det är en bra början! Tar bilen ner första gången så jag lär mig hitta. Kan jag ju även ta en avstickare till nåt köpcenter ;)

Idag har jag jobbat och extra-jobbat på lunchen. Anmält mig som typ mystery shopper. Var till en av de bemannade bensinmackarna i stan. Blev en korv med bröd som på den gamla goda tiden :) Inköpt av ja just de Ingrid, du vet vem!!!! Blev ju nästan lite nostalgisk på kuppen!

Nu har jag precis ätit nåt som jag trodde skulle smaka mums-fillibabba! Risgrynsgröt med nyponsoppa. Hemsk kombination + att min mage gjorde uppror.

Tror jag snart ska ska lägga mig. 2 nya böcker och 1 ny tidning, som gjort för en härlig kväll!

Äntligen har min bok om änglar kommit!

På återseende alla läsare!

Tisdag

Ja en tisdag som vilken som helst efter 6 februari. Jobbat och ätit. Varit på Statoil å surrat :) Flumm! Varit på Dollar och shoppat lite till festen på fredag. Färgglatt! Försökt gått med Kurre i koppel, han kröp... Och nu? Klockan är 18:45. För tidigt för sängen. Ingen ork att dra igång nåt projekt.  Tv? Nä va. Promenix? Ja kanske, men det blir nog regn när som helst.

Nä men fy va neggo jag är! Bättre kan jag. Klart jag ska ut i regnet! Finns inga dåliga kläder? Eller dåligt väder kanske det var?

Undrar om jag vågar slänga iväg ett sms. Nja... Kanske bättre att vänta tills fredag? Kan jag återigen skylla på vinet... Ganska bra ursäkt de. Fast det är ju helt klart seriösare idag.

Flytten närmar sig. Bara 3 dagar kvar att jobba i Arbrå nu. Blandade känslor. Tänk om jag aldrig mer får se honom? Tänk om han är far till mina kommande barn?

Nä nu ska jag ta och förflytta mej härifrån innan jag svävar ut för mycket.

Vilka är ni som läser????????

Se på mig!

Men varför? Vad vill du? Säg nåt, gör nåt! Du gör mej så osäker. Mer än jag behöver just nu. Ge mej lite roligt, det enda jag vill ha!

Storstädning

Har en riktig röjar-dag idag! Kanske lite konstigt att ha det en sån här varm och skön dag men jag orkar mycke mer när vädret är fint! Just nu känns det som mer kaos än innan jag började :) Är och plockar lite här å där och inget blir gjort ha ha! Har iaf fått ner 2 kartonger, 1 resväska och 3 säckar i källaren. 2 säckar står och väntar på att bli körda till Erikshjälpen. Tänk så mycke skit man har!!! Igår var jag till loppisen för sista svängen innan sommaren och flytten. Har blivit av med jättemycket, tack till alla er som tar hand om mitt rammel ;)

Kurre gillar när han har en aktiv matte! Han springer efter och leker! Källaren är hans favvo-ställe så han har fått vara där nere ett tag. Nu kommer han å kikar vad jag gör, tycker väl jag sitter för stilla. Bjuder på en bild på honom:



Nä nu ska jag städa lite till sen till Lottefors och tvätta. Får se om det blir en fiske-sväng ikväll!

En trasig själ

Jag, en trasig själ. Det gör så ont i mig. Hjärtat värker varenda sekund. Tårarna bränner ständigt bakom ögonlocken. Är det så här det ska vara att leva? Försöker hålla en fasad, vara stark utåt. Lyckas inte. Det går över säger alla. Tänk på något annat. Lätt för andra att säga som inte har en aning om hur jag mår. Ett stort kaos inom mig.

Fick uppleva tre år av enorm lycka. Tre underbart fina år. Tre år som tydligen inte betyder något alls. Hur kan något så fantasktiskt vändas till en mardröm? En mardröm som inte går att vakna upp ur. Jag älskade och var älskad. Att vakna varje morgon och känna lyckan som fanns. Att finnas där för varandra. Men så plötsligt rycks allt bara bort. Vad finns kvar?

Det enda som finns kvar är, Varför?????


Blodtrycksmedicin

Usch, fy å blä hur jag mår... Började med blodtrycksmedicinen igår och idag kommer jag nog sluta med den. Mår konstant illa. Läste även om andra biverkningar som var vanlig t.ex. hjärtinfarkt... Låter mysigt, kanske om det stått mer sällsynt men när den stod som vanlig????????? Hjälp!!!

Började dan med lite rabarberpaj i Rengsjö. Har nu fortsatt hemma med lite kyckling. Mamma kom hem från sjukhuset idag. Ska handla lite till dom sen.

Sen som jag sagt förr, kommentera mera :)

LEDIG!!!

Första dan av fyra lediga, gött! Även om jag fortfarande har lite svårt att komma överens med mig själv om ledighet... Det är jobbigt att bara gå hemma. Vill gärna ha något att göra varenda sekund för att slippa tänka. Men, det är stor skillnad mot för någon månad sen måste jag säga. Idag ska jag åka runt och hälsa på lite! Börjar med Anna och sedan en sväng till mamma på sjukhuset. Ikväll är det dags för mig att axla rollen som PT igen! Ha ha  tur man kan göra lite nytta nånstans!

Skulle även behöva städa lite här hemma. Katthåren och dammråttorna (eller änglatofflorna) slåss om vem som ska få störst plats! Är det då man behöver göra nåt åt saken?

Kurre har faktiskt sovit hela natten. Får nog sitta uppe länge ikväll också och roa han så verkar han vara nöjd på natten. Nu joggar han runt här inne. Har varit ute på balkongen och kikat på de andra kattorna men nu är han inne.

Avslutar med några tänkvärda ord jag hittat på http://folkesreikisida.cjb.net/ vet ej vem som skrivit dem.

En dag i taget det räcker.
Vänd dig inte om och sörj det
förflutna för det är borta.
Och bekymra dig inte om framtiden,
för den har ännu inte kommit.
Utan lev i nuet och gör det så underbart
att det blir värt att minnas

Onsdag men som fredag!

Haft fredag hela dan och tänkte sluta kl 16 på jobbet, var ju kul ända tills jag insåg att det var onsdag å jag fick stanna till 16,30 :( Riktigt skit-dag idag har det varit. Massa tjafs å tårar. Ge mej styrka! Måste lära mej att ta bort all dålig energi jag bara suger till mej.........

Beställde en intressant bok idag (hoppas jag) berättar mer om den när jag får den. Den handlar om änglakontakter iaf ;)

Nä det blir kort ikväll å känner jag! Orkar inte skriva nå mer....

Nu får det vara nog!

Ja det var väl en bra rubrik? Inte för att jag vet vad det får vara nog med men ändå! :)

Idag har jag jobbat som vanligt. Flytten närmar sej med stormsteg. Hua 6 arbetsdagar kvar bara. Kusligt spännande! När jag kom hem gick jag och hälsade på mamma på sjukhuset och sen en runda på Hoberget. Blev till å med lite jogging idag! :)

Igår var jag med ett härligt gäng och gick vårruset! Nästa år ska vi vara bättre tränade så vi kommer runt åtminstone joggandes! Vi gick i rask takt ska jag tillägga! Tack till mitt lag ;) Karin, Åsa, Annika och Cecilia. En fick tyvärr förhinder pga katt-förlossning.

Nä nu ska jag diska!

Valbo

Dit har jag varit idag. Vi startade kl. 8,30 och kom hem 20.00. En mycket rolig och mysig dag med världens bästa Karin som sällskap! Hon är så underbar.

Shoppade lite grann men absolut inte på värsta viset. En handdammsugare blev det iaf. Inte nåt jag planerat men ändå.

Fick även höra en del grejer...

Hjärtat skriker.....

Ja efter dej.. din idiot... vill inte tänka på dej men blir påmind om och om igen...... varför?

RIP Ricky

Idag har min lilla hund flyttat till hundhimlen. Älskad och saknad. Jag vet att du kommer att få det bra där älskade Ricky. Tack för allt du gett under dina år. Du har alltid varit min bäste vän.

Onsdag

Trodde jag i min enfald att det var idag men vilken lycka när jag plötsligt upptäcker att det är bara tisdag! ;) Hoppas ni förstår ironin...

Lagade faktiskt riktig middag idag, duktiga jag! Sen så har jag gjort ett storkok av Agnetas kyckling fast med kött! Blir nog 4 matlådor  *I like* Ska försöka vara ordentlig och laga lådor på helgerna sen så jag har under veckorna. Matmamman Mallan, here I am! Inser dag efter dag att min kropp behöver riktig kost.

Vilket ostadigt väder då..... storm å kräkregn ena sekunden och blåhimmel å sol nästa.  Vad ska jag ha på mig på promenaden måntro?

På tal om det så måste jag rusa och leta kläder nu!

Over and out!

En dag med känslostormar

Idag har varit en dag med många känslor inblandade. En stunden har lyckan lyst mot mej för att nästa sekund bli alldeles molnigt. Dom molniga perioderna blir färre och färre, kortare och kortare, men när dom väl kommer vet jag inte hur jag ska överleva. Kan knappt andas. Panik. En separation är aldrig lätt.

Jag är lyckligt lottad med några helt underbara vänner, ni vet vilka ni är. Vet inte hur jag ska kunna tacka er, ni betyder otroligt mycket för mig!!! Sanningen är alltid bäst, tro inget annat! Jag vill inte ha medhåll om mina tokiga idéer om dom inte är bra. Jag behöver det inte heller, då kommer jag aldrig uppåt!

E, you´re the best!


Min låt....

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty room

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon
Empty room
Empty room

Kopierad från http://sv.netlog.com/go/explore/videos/videoid=sv-215159

Lördag

Ja då var den här dan snart slut å då.

Började med loppis. Helt värdelös kan jag ärligt säga! Fick nästan inget sålt. Dock var min oväntade kärlek med tumstock där! ;) Så snygg å så söt unge! Även en goding till brandman dök upp! Tänk vad dom små pojkarna växer till sig! Nu var han ju en man! Knappt sett honom på ca 12 år. Blir nog många prommar på Hoberget i fortsättningen!
Bestämde även att jag ska vara där nästa lördag igen. Deal!

Efter det åkte jag hem och städade lite till älskade E skulle komma! Hann inte så långt för hon kom tidigare än planerat men vad gör väl det! Ännu mer tid till skitsnack! Lagade en grymt god kycklingrätt. Sen blidde det ostkrokar å cola till Black Jack! Nostalgi! Så sköna kommentarer.

Nu har hon åkt hem så här sitter jag och gör ingenting! Borde väl lägga mej. Ska knalla 1 mil i morron. Å kalas på eftermiddan. Å sen kanske tradera-packning! Ja det blir en lång dag!

Till sist, Tack E för en kanon-kväll!

På återhörande!

Torsdag

Tänk att det blev torsdag även denna vecka! Är det inte underbart så säg ;) Dagen började med att katten släpade in en fågel! Gissa vem som var panikslagen 6,45 imorse! Vidrigaste jag vet är just fåglar! 1000 tankar snurrade i skallen, ringa mamma? bara åka? försöka få ut den? ja det var nog klokast. sagt å gjort så fick den åka sopskyffel ut och sedan gå en säker död till mötes. hoppas ingen fågelälskare läser... eller djurrättsaktivist eller så!

Dagen i övrigt har varit bra. Jobbat, blivit galen på kärringarna till kollegor ja det är bara som vanligt!

Nu ska jag läsa min nyhemkomna bok The Secret :)

Go natt!

Onsdag

Halvvägs till helg! Underbart! Ja fast jag har det rätt så bra på jobbet, synd att klaga! Kunde vara mycket värre! Goa kollegor å tja de är väl allmänt bra!

I dag hade jag en nära döden upplevelse. Hade fått för mej att jag tycker om levergryta........... Men fyyyyyyyyyyyy faaaaaan! Jag brukar inte lämna mat. Urk! Kan inte med ord beskriva hur de smaka! Då längtade jag mej verkligen bort efter en flöttig pizza!

Ikväll har jag umgåts lite med Karin. Det är så trevligt att träffa henne.

Skriver kort ikväll mina armar gillar inte att skriva idag.

Puss på er alla pingviner!

Ösregn och tandläkar´n

Ja just nu verkligen öser regnet ner. Kan nog vara åska i det, när jag kom hem tidigare var himlen alldele blå-svart. Nu börjar den här skiten. I hate it!

Dagen började med ett besök hos diabetessköterskan. Vågen visade -6 och jag blev överlycklig. De andra resultaten var bra även dom. Skönt! Jag blev så glad.

Sedan jobbade jag för fullt. Jag och en kollega var ensamma på eftermiddan i telefon. Tufft!!! Pratade med en trevlig tekniker som jag ska ut å dricka öl med när jag flyttar ner :) Eller alla vi som flyttar ner.

Efter jobbet väntade tandläkaren. Min stora fasa här i livet. Tro det eller ej, men för första gången ever på en undersökning hade jag 0 hål!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lycklig!

Enda som förstört dan e häxan jag mötte imorse............................. :(

Nu ska jag kolla lite på sjukhuset! Höres!

Ät rätt - tappa fett

Ikväll har jag varit på föreläsning på Scandic. Det var med Petra Thyrén, ät rätt - tappa fett. Mycket bra, får ni chansen att lyssna på henne, ta den! Hon är grymt bra och inspirerande! Har redan kokat en gryta med ägg! ;) Siktar på beach 2012! Det var realistiskt det hon pratade om och inte alls propaganda för någon diet. Blir så less på alla löpsedlar och mode-dieter. Mat och motion punkt slut.

Dagen i övrigt har varit bra. Inga speciella överraskningar åt nåt håll. Den skumma personen på jobbet har betett (med reservation för stavning)sig  ÄNNU mer konstigt............ Blev ju till å med tillfrågad om det hänt nåt mellan oss..... fan ta dej ;)

Nä nu ska jag kolla mina ägg och sen krypa ner tror ja bestämt!

Tro

Hittade en dikt när jag bläddrade igenom ett gammalt block så varsågoda:

Tro
Jag trodde jag var trygg.
Jag trodde det var äkta.
Jag trodde jag var speciell,
nån som var värd din kärlek.
Jag trodde jag var uppskattad.
Jag vet att det jag kände var äkta
kärlek.
En sak har jag lärt mig, som har
satt sina spår.
Att tro är aldrig att veta.

Nu är ju inte jag nån poet då men jag har då gjort den själv!

Vad händer idag?

Idag står tvätt på schemat. Vet inte när jag tvättade sist så det är väl högtid tycker jag det ser ut som! Tur jag köpte nya kläder igår så har jag något rent iaf :) Kanske så man ska börja leva? Köpa nytt istället för att tvätta? Tyvärr så tror jag inte ekonomin tillåter detta. Ska även plocka ihop lite mer saker till loppis nästa lördag! Behöver bli av med ännu mer nu när jag ska till och flytta igen. Tänker iofs inte ta med så förskräckligt mycket ner, ska se om jag trivs först.

På eftermiddan är det träff med "mat-tanterna" igen, korvgrillning ska vi ut på! Heter vi så fortfarande förresten? Blir nog trevligt, sitta och snacka lite skit! Hoppas bara vädret håller i sig.

Nej här blir ingen tvätt ren, bäst jag tar och beger mig norrut!

shopping-dag

Idag har det vart en riktig shopping-dag! Så skönt att göra av med lite pengar :) Hittade faktiskt en hel del, tycker inte jag brukar göra det när jag har pengar. Lite allt möjligt, inte bara kläder, men inge heminredning. Det får vänta till efter flytten! Vi insåg ganska snart att 80-talet ÄR verkligen tillbaka, både på gott och ont!

Har ätit lite nu och blev så mätt... Tror jag ska sätta mej en sväng på ballen å lapa lite kvällssol innan Robinsson!

Ha de så bra alla läsare ;)

Underbar dag

Idag har jag bara tagit det lugnt och haft det jätteskönt. Varit ute nästan hela dan och mestadels i solen! DÅ njuter jag :) Ätit massa gott grillat. Kött, potatis å grönsaker mums! Med en go glass till efterrätt! Tänk om alla dagar vore så här!

I morron blire en tripp till gävle och förhoppningsvis lite shopping. Behöver nya ballisar å leggings. Sen lite fika å så klart ;)

Tar på krafterna att vara ute så jag tror jag tar och kryper ner snart. Sambon ligger i blomlådan :=)

RSS 2.0