Min blogg

Men ändå vågar jag inte skriva allt jag skulle vilja. Det är av den enkla anledningen att jag vet att det finns dom som hakar upp sig på saker och ting. Hur vore det om jag fick använda min blogg som ett sätt att skriva av mig? Jag behöver inte tryckas ner längre än nödvändigt. Jag tycker själv jag mår bra nu men självklart kommer det dippar. Det gör det i dom allra flestas liv skulle jag nog våga påstå. Visst, jag har haft ett tufft 2009 men saker och ting kan bara bli bättre? Eller hur? Jag jobbar med mig själv. Vad mer kan jag göra? Sen vet jag med mig själv att det går att följa ett mönster när dom här dipparna kommer. Jag känner min kropp så väl att jag vet.

Over and out!

Puss och kram på er

Fantasi

Har ingen fantasi till rubrik idag : ) Har inte hänt nåt speciellt och jag är inte lessen! Känns lugnt i kroppen. För idag ialla fall. Men jag är fortfarande besviken över saker jag fick höra förra veckan. Eller, besviken är inte rätt ord. Ledsen är nog snarare rätt beskrivning. Och, känner mig så maktlös. En farlig människa man inte vet vad hon/han tar sig till. Men eftersom jag inte ska bry mig om denna människa enligt endel så ska jag inte ta upp er tid här heller. Jag tar detta med dom som förstår.

Har pratat med en underbar kvinna ikväll. Om några helger ska jag iväg på kurs. Ska bli så grymt spännande!!! Något jag verkligen brinner för och hoppas att jag kan utveckla min förmåga. Får se vad som händer. Kanske kan bli något stort av mig! Ha ha!

I morron ska jag till min vfu-plats och träffa min llu! På måndag börjar allvaret! Nu väntar sängen så jag kan visa upp min allra bästa sida så jag får komma tillbaka : )

Puss å kram på er

Söndagkväll

Efter att jag började plugga så gillar jag faktiskt söndag-kvällar! En vecka av fyra har jag Gävle och mina klasskompisar att se framemot däremellan får jag vara hemma och plugga! Vill jag sova ut så kan jag göra det men med resultatet att jag får sitta längre på kvällen. Vissa dagar kan det faktiskt vara värt det.

Idag har jag varit på danskurs. Foxtrott (med reservation för stavning) stod på programmet idag. Efter tre timmars grillning tycker jag mig behärska det rätt så bra. Längtar tills jag får prova på ute på riktig dans! Det är något jag verkligen ser framemot nu! Uppehåll på buggen i två veckor.

Nä nu orkar jag inte skriva nåt mer. Hade tänkt skriva om en sak men det får bli en annan dag.

Puss å kram på er

Livstecken

DAGENS VILL HA: Energi...
DAGENS KLÄDSEL: Pjamasbrallor och ett linne, måste nog byta om tills jag ska på dans!!!
DAGENS SMINK: Blir nog lite mascara
DAGENS FRISYR: Slarvig tofs
DAGENS PLANER: 3 timmars danskurs
DAGENS SAKNAD: A... As usual...
DAGENS MISSLYCKANDE: Totalt slut på alla sorters papper! Inget att snyta mig i : )
DAGENS DROG: Cola light...
DAGENS KÖP: Inget än så länge men toapapper kommer inhandlas!
DAGENS GODIS: Dillchips
DAGENS HUMÖR: Trött medelmåtta
DAGENS PLÅGA: Väckning av katten 4,35
DAGENS ROLIGASTE: Danskurs : )
DAGENS FAVORIT: Kurre!!!

Atjoo!

Ja det är precis så jag låter nu. Har nyst säkert 25 gånger på en timme. Har börjat äta avsvällande tabletter så jag misstänker att det är dom som gör det. Hoppas verkligen det är på väg att gå över nu. Börjar bli less på förkylningen som börja för exakt 4 veckor sen imorron.

Idag har jag gjort klart hemtentan och skickat in den. Känns underbart. Bara att hoppas att den blir godkänd så jag slipper komplettera med något. Ibland brukar man ha en känsla för hur det gått men den här gången känner jag ingenting.

Var ner och åt lunch med Anna idag. Vi var på krokanen. Kycklingburgare. Mycket gott!!! Sen kolla vi lite på det stora utbudet här i stan. Tog väl en halvtimme. Inne på Lindex blev jag utstirrad av ja ni som känner mig vet av vem. Sen ställde sig personen inne på Åhlens och fortsatte hålla koll på mig. Get a life!

Ikväll var det äntligen dax för innebandy igen. Gick jättebra. Gjorde massa mål ; ) Ska nog fortsätta med Cocilana (reservation för stavning men det är hostmedicin med morfin) så jag håller mig lugn ha ha ha !!!

Nä nu ska jag nog lägga mig!

Puss å kram på er : )

Statistik

Kul att följa statistiken här på bloggen. Verkar som jag har ett antal fasta läsare ; ) Är i princip samma antal unika besökare varje dag! Antalet visningar är desto högre : ) Tack för att ni läser! Kommentera gärna mer ; )

Puss och kram på er

Hemtenta

Som ska lämnas in senast torsdag kl. 18 : ) Jippie eller vad säger man... Det var riktigt kluriga uppgifter. Svårt när man inte vet vad som krävs. Ska dra igång i eftermiddag när jag avklarat dagens övriga göromål. Ska åka iväg och sysselsätta hunden lite nu först. Bäst han får sin dagliga dos så han inte blir alltför pigg! : ) Är väl bäst att vara försiktig i skogen nu när det är älgjakt.

Drömde en underbar dröm i natt igen.

Nä dax att rusa!

Puss å kram på er : )

Akuten

Ringde sjukvårdsrådgivningen igår som bokade in en tid direkt på akuten. Ja ja lika bra att kolla. Satt och vänta och fick till slut komma in på ett rum. Tog några prover och feber och sedan försvann hon. Då insåg jag att väntrummet var rätt roligt ändå : ) Där rörde det åtminstone på sig! Var någon i ett rum nånstans breve som låg och skrek oavbrutet. Till slut kom doktorn. Skrev ut recept på några olika medikamenter. Fick med mig så jag har så jag klarar mig tills apoteket öppnar. Hostan känns redan bättre!!! Tack doktorn för det! : ) Hoppas verkligen denna envisa förkylning ger med sig nu. Vill vara pigg och alert så jag orkar träna som jag vill! : ) Lite får jag nog skylla mig själv att det dragit ut på tiden, har ju så svårt för att vara stilla och vila. Men, vila kan man göra i graven ; )

Tidigare på dan igår var jag och Frida ner på stan en sväng. Dansoteket hade dansuppvisning. Frågan är vad vissa kollade mest på, oss eller dansen?????? Vi gjorde nog succe! Av att bara stå helt stilla... Träffade syster med familj och pratade en del med dom. Vilket absolut inte gjorde saken bättre för vissa. Ja samma vissa som jag nämnde tidigare. Moahaha vad jag gillar att retas! Speciellt när det är så uppenbart vad hon är ute efter. Tack Frida för en fantastisk dag ha ha ha ; )

Din blick gjorde mig svag. Den sa så mycket. Vill inte se dig så ledsen. Det passar dig inte. Ta ditt förnuft till fånga. My heart belongs to you... ♥

Idag ska jag bara städa och läsa engelska. Ska försöka få klart Aunt Augusta idag. Och ikväll är det ju dans igen! Så kul!!!

Nä nu har jag inte tid att sitta här längre!

Puss å kram på er : )


Social

Igår hade jag en riktigt social dag. Började med att åka och köpa lite blommor med mamma. Därefter lunch med Carola i Arbrå. Var ju hur länge sen som helst jag träffade henne så det var riktigt roligt! Måste vi göra om snart ; ) När jag hade skjutsat tillbaka henne till jobbet hade jag fått sms från Emelie som ville gå en sväng på stan. Sagt och gjort så åkte jag ner. Vi kollade igenom allt på typ 20 minuter ha ha! Släppte av henne vid bussen.

Åkte hem och tänkte slappa men så fick Frida och jag en kanonidé! : ) Åkte tillbaka till Lottefors och sedan ut på äventyr. Säger inte mer ; ) Men trevligt hade vi hahaha!!!

Slutligen så var jag till min kusin med familja hälsade på. Var lite Spotify-support : ) Satt där och pratade en massa så när jag kom hem var kl. 22,30 : ) Kul med såna här dagar ibland.

Såg någon igår så det högg i hjärtat. Drömde om samma person.

Idag blir det nog lite plugg!

Puss å kram på er

Lite piggare

Känner mig lite piggare nu men absolut inte bra. Hostar mest hela tiden och det gör ont i halsen. Näsan däremot är bättre. Man får vara glad för det lilla : )

Var iväg och handlade lite tidigare ikväll. Köpte satsumas, så underbart goda : ) Skulle kunna sätta i mig alla samtidigt! Köpte även en cola light, som jag inte känner smaken på... Så där fick mamma vatten på kvarn när jag berättade det... Försöker intala henne att jag inte alls är sjuk eftersom jag inte vill gå till farbror doktorn ha ha!

I morgon tänkte jag åka och titta på lite blommor när Läckö kommer till stan. Brukar vara väldigt bra priser. Behöver lite mer så det ser lite hemtrevligt ut. Engagera mig inte i det eftersom jag var i Sthlm under veckorna men nu är jag Bollnäs trogen så nu ska det bli fint! Har sån lust för förändring men pengarna räcker inte till.

På tal om förändring. Blev bjuden på ett partylite-party den 20:e. Hinner jag ska jag åka dig. Är i Gävle den dagen men borde hinna. Kommer väl till Bollnäs 18,15 eller nåt sånt så får jag åka direkt. Lite drygt kanske men det får man leva med. Sova kan man göra när man blir gammal!

Här är Ceasar som lärt sig sitta fint på stol! Inte så praktiskt kanske vid matbordet men har ser så charmig ut när han klättrar upp.


 

Sen har vi min lilla charmör till kisse som vill vara med så mycket han kan.

Han lägger sig mellan tangentbord och skärm. Helst med tassarna på tangentbordet : )

Och som vanligt, kommentera gärna : )

Puss och kram på er


Mår som en...

Envisa förkylning som aldrig vill ge med sig. Har varit så här i 2 och 1/2 vecka nu och ingen bättring känns. Suck! Hostar, snorar och halsen gör ont. Tur att jag pluggar hemma... Borde väl kanske ringa HC men känns fjuttigt för en förkylning... Fast iofs ska man bara använda nässpray i 10 dagar utan läkares inrådan. Detta gör att jag inte är riktigt på topp nu och orkar med att vara trevlig mot allt och alla. Jag gör mitt bästa men känner att jag inte riktigt räcker till. Men, det tänker jag inte ta på mig utan den som hakar upp sig på det får helt enkelt köpa situationen.

Tog nyss en ibumetin, får se om huvudvärken åtminstone ger med sig.

My heart belongs to you.... ♥

 

Puss och kram på er


Saknad

Ikväll är en sån kväll när jag saknar dig. Dina vackra ord och ömma smekningar. Som bara du kan. Eller kunde... Jag saknar dig så. Går inte att beskriva hur djupa spår du satt i mitt hjärta. ♥

 

 


Söndag

Vart tar veckorna vägen egentligen? Tycker nyss det var söndag och danskurs. Nu är vi här igen. Inte för att det gör något, dansa är roligt : ) Den här dagen innan dansen ska bestå av städning. Nu måste jag komma ikapp här hemma. Risken är väl att jag fastnar på Idol-repriserna : )

Igår var jag och E till Dalarna på shopping! En nätt resa på ungefär mil ; ) Ja, nu är det ju inte så långt men vi körde lite vilse... Var på en skogsväg som var mindre än vägen till Roren. Den är autobahn i jämförelse. Ha ha! Roligt hade vi och till slut kom vi fram till Lager 157! Men va värdelöst! Fanns absolut inget för någon av oss. Scorett outleten var dyr. Nä, dit kommer jag nog inte åka igen!

Därefter begav vi oss till Borlänge och Kupolen. Me like : ) Startade med mat på Matpalatset. Som jag längtat!!! Mums med bröd och dressing : ) Shoppade ett par jeansleggings, ett par svarta tights, ett linne och örhängen. Det var nog allt. Ja, make-up svampar också. Men det är roligt att komma iväg på lite tokigheter! Åt en marängsviss Mc Flurry men attans vad skumbananer dom hade i den!

Perfekt med leggings till både stövlar och kängor. Nu är jag nästan redo för hösten/vintern. Bara en jacka som saknas!

Nu blir det lite frukost sedan ska jag dra igång med städningen. Det är min förhoppning ialla fall : )

Drömde något roligt i natt. Ha ha! Sanndröm, ja tack : )

Puss och kram på er


Innebandy

Nu har innebandyn äntligen dragit igång! Som jag längtat : ) Tyvärr så var vi bara 4 + 1 barn idag så det blev mycket springa. Insåg att kondisen inte är den bästa efter sommaren : ) Var inte jättepigg heller men eftersom jag inte är sams med den som sagt att det går att ta det lugnt så ja... Ja jag får väl skylla mej själv ; )

När jag kom hem tog jag en snabb dusch och sen kolla jag lyxfällan. Eller ska sanningen fram duscha jag i en reklam-paus : )

Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen.

Puss å kram

RSS 2.0