Återkommer...

När lusten faller på! Har inget att skriva eller jo det har jag väl men har ingen lust till bloggen just nu. Men, man veta aldrig när lusten kommer tillbaka. Det kan vara i morron eller om tre veckor : )

Puss å kram på er : )

V 34

Ja det är alltså min enda lediga vecka på hela sommaren! Sommarlov tror jag också att man kan kalla det ; ) Har lite grann jag ska hinna med hade jag tänkt:

* Klippa och ev. färga håret (måste övervinna min rädsla efter att glömt en tid hos min favvofrissa ifjol och gå dit igen för hon är bästast)

* Tripp till Valbo för inskaffande av diverse förnödenheter inför hösten

* Fika med mamma!

* Träna, ska börja med Camp Heden istället för Camp Molloy :P

* Putsa fönster

* Rensa garderober och lämna iväg till Eriks

* Umgås lite med bästa Camilla

* Försöka få in en dejt med bästa Frida

Ja mycket mer än så kommer jag inte på just nu ha ha!

Puss å kram på er : )

Saknad

Att man kan känna sån saknad för en människa. Att leva i denna för mig ovisshet. Jag vill bli hel igen. DU kan få mig hel.

Miss you like hell....................

Puss å kram på er : )

Obetydlig

Precis så känns det att jag är för dig. Trodde vi var äkta vänner men där har jag nog misstagit mig. Gjorde jag ett misstag som öppnade mig så för dig? Kan jag lita på det jag sagt stannar oss emellan? Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men kallar du mig för kär vän igen tänker jag inte lyssna på det.

Puss å kram på er : )

Stubbe

Var på en långpromenad i skogen idag och sprang då på den här stubben. Jag fastnade för den så jag var tvungen att föreviga den : ) Bjuder även er läsare på bilden:

Puss å kram på er : )

 


Retro

Den här fina termosen kom hem till mig idag : ) Såååå retro och hur underbar som helst!



Kärlek!!!

Puss å kram på er : )

RSS 2.0