November

Har snott en lista som jag tyckte verkade skoj så här får ni lite läsning:

Månadens bästa: Bollnäs ångar på i elitserien
Månadens sämsta: Olyckan i fredags...
Månadens klantighet: Har säkert gjort massor men kommer inte på nåt nu!
Månadens ängel: Dom som var med Tobbis i fredagsnatt...
Månadens jävel: Ha ha vill ni gärna veta va?
Månadens dryck: Cola light
Månadens krubb: Fläskfilé med tzatsiki
Månandens bok: I taket lyser stjärnorna
Månadens plats: Sävstaås - the place to be
Månadens partyplace: Scandic igår på Nimbus avslutning
Månadens hatobejkt: Ja säg de... There can be only one...
Månadens ros: Syster
Månadens evenemang: Med risk för att bli tjatig men just nu är bandyn väldigt het : )
Månadens resa: Valbo med mamma!
Månadens snygging: Ville Aaltonen ; )

Ja det var lite om min månad! Kopiera gärna : )

Puss å kram på er

Bandy

Ja det är rubriken men det är inte vad detta inlägg ska handla om. Mer än att jag sett Bollnäs-Broberg ikväll och självklart vann Bollnäs. 6-4 slutade matchen!!! : )

Till det jag tänkte skriva om. En karl. En karl jag träffade på parken en kväll i somras. En upptagen man. Så upptagen att det sitter en ring på fingret. Vi hade ett mycket givande samtal som började med att jag skällde ut honom av misstag : ) Trodde han var en helt annan person... Så kan det gå när alkoholen talar : ) men hur som helst pratade vi länge och mer än så blev det inte. Ikväll var han på bandyn... Hjärtat slog volter. Han kollade på mig. Jag visste inte vart jag skulle titta... Shit alltså! Ha ha! Men som sagt upptagen... Min vanliga tur...

Puss å kram på er : )

Saknad

Jag kan inte hjälpa det men just nu känner jag en sån stor saknad efter mitt livs kärlek. Nu när det börjar närma sig advent kommer allt. Saknar huset så mycket. Pynt och mys... Här i lägenheten känns det inte som nån vits att göra fint. Det är ändå ingen som ser det. Jo jag kan njuta av det såklart. Så många minnen som väller upp. Så många tankar som snurrar. Enda jag vill är att vara lycklig...... Jag vet att en dag kommer jag bli det. Men, jsut nu känner jag sån stor sorg.

Ta hand om er och era kära medan tiden finns. Du vet aldrig vad som väntar bakom nästa dörr...

Puss å kram på er

Tisdag

Ja, jag fortsätter med mina fantasifulla rubriker! Är det inte roligt så säg : ) Närå men rubriken är väl ändå inte det viktiga. Fast det är kanske den som lockar läsare? Jamen titta, nu blev det en reflekterande text! Jiiihoo jag har lärt mig något i skolan! Tra la la la la : ) Sitter och pluggar för fullt. Eller borde göra det rättare sagt. Så fullproppat i mitt huvud nu så jag vet inte var jag ska börja. Tyckte jag fått till en bra planering men den sprack rätt rejält så det är bara att göra en ny!

Igår var jag till Gävle på sjukhuset. Gick bra men det kändes lite äckligt. Massa stötar i armar och händer. Bara att invänta resultat från doktorn. Sedan var vi och shoppade en hel del i Valbo, jag och min älskade mamma. Det var en kanon-bra dag!

Back to reality!

Puss å kram på er

Söndag igen

Ja, tänk, nu är det söndag igen! Mina veckor består verkligen av måndag och söndag. Tiden där emellan går sååå fort så jag hinner inte riktigt med allt jag skulle vilja göra. Det sociala livet blir verkligen lidande just nu men så måste det få bli. Min utbildning är prio 1 just nu. Så till er jag försakar, jag kommer tillbaka : )

Fick ett sms från min systerdotter i torsdags där hon upplyste mig att nu är det minsann BARA 3 veckor kvar tills jag fyller år... Ha ha hon är för go hon : ) Så med andra ord om 3 veckor idag ligger jag förmodligen bakis... : ) Det ser jag ju lite mindre fram emot då!

Nu håller jag på att grädda bröd. Nej, jag har inte varit duktig att baka... Det är såna färdigköpta baguetter man gräddar själv. Duger bra åt mig det. Lite go frulle så här på söndagen. Resten av dagen blir det är plugga. Har en uppgift i rörelse som ska lämnas in idag som jag inte gjort så mycket på än men det kommer! I kväll är det sista gången på buggkursen också. Blandade känslor måste jag säga. Har inte varit så taggad för det på slutet. Så vi får se om det blir någon fortsättningskurs. Känslan just nu säger nej.

Nej, nu måste jag kolla mina brön : )

Puss å kram på er


Torsdag

Började dagen med att göra två uppgifter som ska lämnas in i skrivande som ingår i kursen vi läser nu. Konstaterade då en sak, varför blir jag inte lärare i svenska som faktiskt är det bästa ämne jag vet? Dom uppgifter jag haft absolut lättast för att göra. Aja, sånt man kommer på efter ett tag. Vi får se vad som händer.

Därefter åkte jag till mamma och Ceasar för den dagliga skogspromenaden. Så härligt det är med hundar! Dom gör en lycklig hur nere man än känner sig! Det kan man kalla glädjespridare! Fick lite lunch där och en dusch.

Kl. 13 hade jag date med några klasskompisar på biblioteket. Vi förberedde lite frågor till fältstudien på Kulturskolan och pratade lite skit. Mycket trevligt att träffas måste jag säga. Det blir lite ensamt att läsa på distans. Vi var till Kulturskolan och där kände vi av en ande. Kunde knappt andas på ett visst ställe. Vi avslutade sedan med en fika på NK.

A - Om du är den jag tror så vet du vad det handlar om! Vi ses kanske nåt tag framöver : )

Åter till plugget!

Puss å kram på er

Onsdag

Halva veckan har snart gått. Känns som det är mer än fullt upp med skolan just nu. Vi är överösta med uppgifter och mer kommer det hela tiden. Men jag ska fixa det : ) Skulle behöva sisådär 48 timmar på åtminstone varannat dygn då skulle jag nog komma i fas.

Vilket ett trevligt telefonsamtal igår som kommer göra min ekonomi bättre än vad den varit de senaste månaderna. Det känns mycket bra!!! Hoppas bara att det blir av också men det tror jag. Ledningsgruppen ska godkänna först bara.

Nej tillbaka till min vfu-rapport : ) Nu har ni fått ett livstecken iaf : )

Puss å kram på er

Sköna söndag

Eller nåt i den stilen! Har ingen motivation att göra något alls idag. Sov till 11, vet inte när det hände sist. Chili con carne till frukost eller lunch kanske det kallas. Kollat lite på reprisen av idol. Inget vidare, känner mig rätt less på det. Har ingen favorit men det är nåt som låter iaf. På eftermiddan blir det danskurs. Känns inte kul det heller. Det är nog vädret som gör det. Så himla grått och regnigt. Måste ha lampor på annars är det typ svart här inne.

Igår hade jag fullt upp. Var till K på promenad, lunch, kort-visning och fika! Jättegott allting : ) Promenaden blev dock en aning blöt eftersom det hällregnade men det finns inget dåligt väder! Som tur var hade jag väskan med träningskläder i bilen och kunde byta byxor. Därefter åkte jag till kusin M/H på kalas. 21 år har hon blivit den lilla skiten! Massa gott fika och lite mat även där! Me lika såna dagar : )

I morron blire att sitta hemma och plugga. Praktiken är ju tyvärr slut nu. Saknar redan mina barn : (

Puss å kram på er

Onsdag

Onsdag och halva veckan gjord. Tyvärr måste jag säga. Vill inte att den här veckan ska ta slut. Jag trivs ju så bra på min vfu : ) Alla goa ungar! Idag har jag varit "fröken" vi sjöng undulaten, lekte gröten kokar och hela havet stormar. Dom var så duktiga och lyssnade. Verkligen inspirerande!!! I morgon ska jag ta hand om slutsamlingen. Tycker det är så kul att få göra egna saker med dem och se att det verkligen fungerar i praktiken. Borde ju betyda att jag kommer passa som lärare? Vad tror ni som läser?

Puss och kram på er

Söndag

Söndagen den 8:e november 2009. Ja precis så säger vi i min förskoleklass varje morron : ) Dag, datum, månad och år! Barnen är så duktiga! Stortrivs verkligen i klassen. Barnen är jättesnälla och lyssnar på vad jag säger. Min llu är också bra. Trist att det bara var två veckors vfu nu. Skulle gärna stanna där för alltid : )

Idag kommer dagen bestå av plugg, städ och tvätt. På eftermiddan blir det danskurs igen efter några veckors uppehåll. Ska bli skoj, får se hur mycket som sitter kvar efter uppehållet : ) Var ju meningen att jag skulle på Black Jack i fredags men av olika anledningar blev det inte så. Jag kom heller inte iväg på kursen jag skulle på i helgen. Men det blir fler gånger : )

Nä nu ska jag ta och sätta fart och skriva om en estetisk erfarenhet!!!

Puss å kram på er

Bandy

Det ordet sammanfattar den här helgen bra. Började med a-lagets match i fredags och invigning för Kosa mini world cup. Lätt seger! Åkte hem och slappade lite för att bege mig upp mot Sävstaås till 01.15 och kosa-match! Bollnäs krossade Ljusdal med 22-1 : ) Senare på dan var det en match till och då avfärdades Falun. I morse var jag på plats 7.00 och då stod Kungälv för motståndet i kvartsfinal. Seger återigen! Nu har jag precis kommer hem från semifinalen där det tyvärr blev förlust mot Yenisej. 14.30 är det match om tredje plats. Då är jag där igen!

Grymt duktiga grabbar, födda -94, som kämpat hela helgen! Mosters hjärta spricker av stolthet : )

Puss å kram på er

RSS 2.0