Försöker städa...

... men det är så varmt så jag kreverar snart! Svetten rinner fast jag gör knappt nånting alls. Har fått bort disken iaf, alltid något. Rockar runt och plockar lite här å lite där så det kanske blir bra till slut. Önskar mig ett kallt bad och ett fotbad därefter. Dumt nog så lämnade jag min sköna morronrock i Sthlm... Det var ju kanske lite klantigt. Trodde inte jag skulle vilja använda den nåt...

Kurre-kisse ligger på balkongen. Han är så nöjd för han fick lax ikväll. De smakade mumma hos både matte å kisse! ; ) Blev två matlådor oxå, perfekt för lata dagar! Får se vad jag hittar på för tillbehör. Åt en grymt god rätt till lunch en dag med lax och nudlar. Det receptet skulle jag tacksamt motta! Ja, laxen var väl inte så speciell men nudlarna var i nån krydda. Mums va det iaf.

Har beställt lite schampo och balsam från www.lookfantastic.com jättebra priser. Det jag beställde blev ca 100 kr billigare än om jag köpt det här och då får man ändå tänka på att frakten var inräknad! Me like ; )

Nä mot köket!

Nyfriserad

Nyss hemkommen från frissan. Blev bara toppning idag. Vill ha långt hår igen! Lite lugg blev det dock, får se hur länge jag står ut med den ; ) Beställde tid för slingor i slutet av augusti. Tycker det är lite onödigt att göra det nu när solen ändå bleker håret.

Ska snart iväg och luncha med Anna. Det blir trevligt att träffa henne igen, var länge sen sist. Hämtar upp henne på fortet och så åker vi till nån av Arbrås exklusiva restauranger sen :)

Därefter blir det lite slappa i Lottefors innan jag ska tillbaka upp till jobbet för avskedsfika med två kollegor som jobbar sista dan idag. Gratis fika kan man stå ut med!

Får väl se vad dagen i övrigt har att bjuda på. Kanske skulle försöka få iväg mig själv till sporthallen ikväll? Lite träning vore inte fel. Blir väl försoffad snart. Usch!

Over and out!

Nu får det vara nog!

Ja nu ska jag sluta vara så snäll och medgörlig. Så tråkigt när jag aldrig får nåt tillbaka av dom personerna jag ställer upp på. Nä från och med nu ska jag bara göra sånt JAG vill. Iaf mot vissa.

Sådär ja, nu har jag fått avreagera mig lite.

E, detta gäller absolut inte dej. Så du vet : ) Längtas till våran lördag med allt möjligt spännande!!!


Varmt

Ja det är varmt idag oxå. Får se vad som händer här. Har inget speciellt planerat. Möjligen att sitta i solen en stund med linne PÅ :) Benen skulle behöva lite mer färg. Tråkigt nog så har jag inget sällskap. Alla jobbar eller har annat för sig. Fast nån strand känner jag nog inte för ändå idag! Snarare lite brasse-stol i trädgården :)

Fick några sms igår kväll av en oväntad person. Blev lite förvånad. Och, det var från en hon. Lika bra det så slipper ni fundera :)

Nä fy vilken dålig fantasi jag har! Lika bra att sluta skriva :)

Ha en bra dag alla där ute!

En dag till...

.... på stranden! Idag med en annan E, min lilla Emelie! Tog återigen mitt ansvar som moster och tog med henne till stranden. Vi var till Orbaden grusigt och mysigt! Brände dock ryggen så det känns inte så där jättebra just nu... Funderar på att gå ner och ta ett iskallt bad i badkaret : ) Kanske dövar lite! Har legat med kylklampar i soffan, hjälper för stunden iaf men nu är dom alla tinade.

Ska klippa och slinga mig på tisdag men inser att slingning kanske är lite onödigt just nu? Bättre att låta solen bleka? Klippa ska jag iaf göra. Mini-lite på topparna, nu vill jag ha långt hår igen! Min revolt är över :) Dock kvarstår önskan efter en tatoo! : ) Svanken står högt på listan. Sen är jag ju svag för änglar, det är ju liksom jag. Det tror jag alla som känner mig kan skriva under på!

Min lilla kisse han ligger på sin favorit-balkong. Måste bli varmt åt han men så länge han trivs får han vara där. Svider lite att han inte kan vara ute "på riktigt" men aldrig i livet vid den här vägen.

Dagens ord: smärta.

En dag på stranden

Igår blev det en underbar hel-dag på stranden! Vi åkte strax före 10 så vi skulle hinna med ett snabbt besök på stan. Var tvungen att införskaffa lite små saker till stranden! Köpte en strandstol, strandkudde och en kylväska! Och ett par bikinitrosor som jag hoppas sitter uppe hela sommaren : ) Brukar alltid vara problem för mig, kanske har för liten rumpa? Inget som håller upp dom :)

Därefter bar det iväg till Orbaden! Ur med all packning och bara att börja knalla ner för den otroligt roliga trappen! Väl nere hittade vi en plats för oss själva. Packade upp och smörjde in och sen var det bara att njuta! Tog några dopp också, lite kyligt men sååå skönt! Vi var tvugna att flytta ett antal gånger för skuggen förföljde oss. Och det vill man väl inte en sån underbar dag! Vid halv fem bar det iväg hemåt. Då skulle vi UPP för trappen! Fyyyyyyyy #¤!¤%!% ha ha ha!!! Hade glömt att den var så fruktansvärd så nu blire verkligen att träna! Så där dålig kondis får jag bara inte ha!

Blivit lite röd och lite brun! När jag kom hem kände jag mig mest dom Danmarks flagga!

Det var en helt underbar dag. Utan funderingar och ångest. Inga negativa tankar. Bara njuta av livet. Tänk va lätt det är att få livskvalité! Känner mig stark nu. Åtminstone för en stund.

Tack E för en helt underbar dag.

Ändra fokus

Det är nåt jag måste jobba med. Se det positiva i tillvaron. Tänka framåt. Det hjälper inte att se bakåt och allt som varit. Det är det som kommer som är det viktiga. Ligga lågt och se vad som händer. Njuta av tillvaron. Se dom runt omkring mig som faktiskt uppskattar mig för den jag är. Tänka positivt om mig själv, jag kan och jag är bra!

Tänka i rätt banor. Jag ska sluta använda ord som inte och måste. Stänga ute människor ur mitt liv som sprider dålig energi. Inte lägga ner energi överhuvudtaget på dom som får mig att må dåligt.

Det är en början. Det är tufft. Men jag ska lyckas!

Länk

Här kommer en länk till min nya blogg:

http://surrfiasvikt.blogspot.com/

Kommer naturligtvis fortsätta skriva här oxå!

Semester!!!!!!!!!

Ja nu är det semester! Kan inte säga äntligen för jag har inte längtat särskilt mycket. Jag är konstig, jag vet! Men det har väl sina naturliga förklaringar... Men nu är jag iaf hemma och kommer så förbli nästan hela sommaren! Semester till 27 juli och sen några veckors jobb på hemmaplan.

Låg ett vykort och väntade i postlådan när jag kom hem! Hur ofta får man såna nuförtiden? Jag blev så glad så att tårarna började rinna! Sen att det var från en underbar person gjorde absolut inte saken sämre.

Här i lägenheten är så varmt så varmt. Stängt sen i söndags och det känns kan jag meddela. Korsdrag nu. Kurre ligger på balkongen. Tycker nog oxå att det är varmt.

Saknad. Dagens ord.

Jobb å jobb

Ja nu sitter jag här på jobbet igen. Gris-ont i halsen och snorig. Neeeeeej inte nu till semestern!  Hoppas hoppas att det bara är en morronförkylning :) Känner mig kall rakt igenom oxå... Inte bra!

Drömde bra i natt igen. Har jag månne övat upp min förmåga? Ska jag våga lita på det jag drömmer? I do my best :)

Tror jag ska äta min lilla baguette nu! Har hittat ett ställe där dom säljer sååå goda mackor! Perfekt att slinka in på morron när jag kommer med t-banan! Billiga är dom oxå!

Nä, ta nu och kom igen och kommentera! Jag ser ju att jag har läsare :)

Stockholm igen...

Ja nu är det söndag och dags för avresa igen om några timmar. Idag vill jag verkligen inte åka! Är ju så fint här hemma! Men, jag jobbar till onsdag och sen äre semester till 27 juli! Så okej då, jag kan åka utan allt för mycket protester :) Måste ner och shoppa det sista inför semestern! :) Thank god, det är lön på torsdag!

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att tvätta. Allt jag ska ha med låg i tvätten tror jag. Passade på att njuta av solen medans, helt underbart!

Kurre är lite slö idag, tror det är varmt åt honom. Ska strax ta en tur ner i källaren, där är det svalt!

Ja just det, i morron börjar mitt hälsosamma liv! Tyvärr har jag ingen riktig våg så den biten får jag ta när jag kommer hem på onsdag. Blir mest omställning av mat medan jag är därnere så tar jag motionen när jag kommer hem. Jag tänker inte köra någon stenhård LCHF eller GI eller nåt sånt utan min egen metod! Som jag lyckats med -7 kg sen i vintras. Och då har jag ändå inte legat i ....

Nä nu ska jag göra nån nytta!

Sköt om er i värmen!

Midsommarfirande

Gårdagen blev mycket lyckad! Var till Emelie med pojkvän. Vi grillade och drack gott. Åt två efterrätter. Spelade kubb och kort. Åsså lite tjatter naturligtvis. Syster var där när jag kom dit så det blev lite prat även där. W hade gjort en grymt god chokladpaj. Mums! Sov sedan över. Katterna har hållt låda hela natten men jag har sovit som en stock. I morse hjälptes vi åt med en disk som inte var av denna värld. Såg ut som vi varit minst 15 pers :)

Sedan blev det bestämt att vi skulle åka till Järvsö Marknad och en sväng till mor & far och resten i stugan. Lite gratis mat är aldrig fel :) Fortsatte vårt kortspelande där. Marknaden var väl så där. Hällregn för det första gör att man tappar lusten. Kostade både parkeringsavgift och inträde, lite väl tycker jag... Köpte iaf lite nougat, annars har man inte varit på marknad!!!

Ikväll har jag gjort fotbad med underbara pepparmintpeelingen från Body Shop. Doftade underbart och fötterna är så lena nu! Eller nåja, början till lena iaf ;) Många års oskötta fötter blir inte fina på en gång!

Har bestämt att när den här sommaren är slut ska jag vara fräsch! Ska satsa 100 % på mig själv. Göra sånt jag tycker om. Unna mig tid att fixa fötter och sånt. Samt att vågen ska visa -10 kg från dagens siffra. Kanske skulle börja med en viktblogg så jag har lite press på mig. Vad tycker ni om det????

Nä nu tror jag minsann det var nån som ropade på mig! Disken om jag inte hörde helt fel...

Ha en fortsatt bra kväll!


Saknad

Idag är det en dag av saknad. Saknar det fina vi hade. Alla fina minnen med dig. Allt vi upplevt. Du fattas i mitt hjärta. Underbara du. Ibland kommer jag på saker du och jag skämtade om, saker bara vi kan ha roligt åt. Som ingen annan förstår. Det skulle vara du & jag mot världen för alltid. Något kom emellan. Kanske vi hittar den raka vägen igen? Tillsammans.

Jag vet så väl att jag ska gå vidare. Att sluta tänka så mycket. Det går oftast bra men vissa stunder så bara sköljer det över mig likt en tsunami. Enorma vågor som inte går att stoppa. Jag kan inte hjälpa det. Alla människor bearbetar händelser olika. Låt mig få vara den jag är. Här i min egen blogg, här skriver jag det jag känner för inte vad andra förväntas att få läsa. Det här är ett sätt för mig att få ut mina känslor.

Tack E, du är min bästa vän. Du är jämt så klok. Ärrad av livet kanske? Men du förstår. Du sätter stopp. Du är vad jag behöver i mitt liv.

Midsommar

Glad Midsommar på er läsare :) Vädret är ännu inte det bästa men det kan ju faktiskt skina upp framåt eftermiddan, hoppet är det sista som lämnar människan vet ni väl!

Igår var jag först och handlade lite med mamma. Behövde fylla på lite i mina skåp. Äta bör man! Fast man dör ju ialla fall :) Sen slappade jag mest under dan. På kvällen åkte jag till moster med familj för att bara vara! Där blev det mat och fika x 2 + massa kaffe! Spelade även lite yatzy och kort! Döpte om ett kortspel till Tomas ha ha! Blev lite komiskt... Jag tyckte dom sa Tomas men sa tvåmans... Men ni som känner mig är inte förvånad kan jag tro! Ja, jag är surrig, därav mitt namn!

Nu ska jag kolla i ett drömlexikon om nattens dröm.

Hemma igen

Då är ytterligare tre dagar avverkade på Stockholms-kontoret. Känns fortfarande bra. Jag är nöjd med mitt beslut. Letar nytt boende men det jag har duger tills vidare. I höst ska jag börja läsa några ämnen som saknas till högskolebehörigheten på det jag vill läsa. Kan vara en bra sysselsättning ensamma kvällar. Dessvärre är det inte mina favorit-ämnen jag måste läsa... Men det är väl därför jag inte gjort det tidigare kan jag tro : )

Kurre är glad att jag är hemma fast han har absolut det inte dåligt under veckorna men matte är ändå bäst! Märks på honom när jag kommer och hämtar honom. Nu har han fått ny mat som är inköpt hos vetrinären som kan hjälpa till så han inte tappar så mycket hår. Just nu är det hår precis överallt.

Nu ska jag gå och fixa i ordning mig så kommer mamma strax.

Ha en bra dag kära läsare :)

Regn regn regn åsså lite storm!

Ja det är väl en målande beskrivning på hur det ser ut utanför mitt fönster. Orken och lusten att göra nåt är inte riktigt på topp. Ändå har jag slängt en säck med glasflaskor, skickat tradera-vinster, pantat plankorna efter teamfesten och sedan utfört mitt uppdrag på en mack i stan. Började även plocka lite på balkongen men det var sååå blött. Det får vänta till en annan dag.

Tåget går 16,49 även idag. Så före det ska jag packa lite (svårt med kläder, vad blir det för väder???) och skjutsa iväg min lille älskling. Även göra en till matlåda och få i mig lite mat. 

Lugnet från igår har fortfarande inte lämnat min kropp. Det känns bra. Jag har vunnit. En första kamp iaf. Den som inte vill läsa här behöver det inte. Jag skriver här för min egen skull och mina känslor. 

Jag ska sy en hissgardin! Japp ni läser rätt, jag ska sy!!! Ska bli spännande att se resultatet, men va tusan jag måste lära mig nån gång! Var och lånade mormors symaskin igår men hinner nog inte dra igång idag ser det ut som. Får nog ta och googla på hur man gör först :) 

Nä nu ska jag gå och göra en av mina favvo-maträtter! Korv och potatis med stekt ägg! Vilken är eran favvo-mat??? 

Lördag

Bjuder på dagens outfit för stadsbesöket :)



Svart top, svarta leggings och jeanskjol! Håret var plattat ända tills vi var på dansuppvisning i hällregn... Sen kom det fin-fina självfallet fram. Men med handen på hjärtat, lockarna är rätt fina om jag fixar till dem :)

Jag är stark!

Idag har jag gått igenom det jag fasat för under så lång tid. Fejsat en viss person. Vi möttes i trappan på Åhléns och hon bara glodde på mej. Ingen av oss sa hej. Jag kom uppifrån och hon nerifrån. Jag kände direkt att jag har övertaget. Jag är stark. Låter löjligt men jag känner mej så glad inombords nu. Min rädsla har släppt!

Har även pratat med min syster idag. Var ju även det ett tag sen. Känns bra.

Ja! Ikväll kan jag lägga mej och känna mig Stark!!!!

Student

Igår var det så dags för den för stora speciella dagen för min lilla E! Studenten! Regnet öste ner och jag tänkte hoppa Ohnbacken. Men så talade mitt stolta moster-hjärta så jag åkte ändå dit. Tur var väl det. Hade nog grämt mej bra om jag inte gjort det. Så fin hon var :)

Därefter blev det mat och fika hemma hos Thomas (systers pojkvän eller vad man kallar det eller om dom är sambos, ingen aning!!! ) En trevlig tillställning med mycket mat. Jag kunde allt eftersom slappna av mer och mer. Det gick bra! Satt å tjottrade lite och sen begav jag mig hemåt.  

Kanske lägger in ett kort nåt tag!


En snabbis

In och skriver en liten snabbis innan det är dax att dra igång dagens arbete! Onsdag och även den här veckan innebär det hemresa. Student imorron och jag måste ju se min lilla tjej. Presenten är fixad och den är jag mycket nöjd med ;) Kan inte skriva vad det är idag utifall hon är in och läser.

Igår gjorde jag ett besök i Vällingby och köpcentret där. Sprang runt som en tok i en timme och leta Gina Tricot men icke! Det fanns med på kartan över området men nä det fanns bara inte. Vakterna tittade lite konstigt på mej när jag sprang fram och tillbaka så jag tog det säkra före det osäkra och satte mej på bussen hem!

Igår kom även skatteåterbäringen in på kontot. Välkommen, välkommen : ) Och på nästa lön kommer "gardinpengen" Allt blir att sätta på sparkonto!

Nä nu ska jag hämta lite kaffe och sätta igång och jobba!

En underbar dag...

Den här dagen har innehållit allt man kan önska! Massa prat med supertrevligt sällskap och goa ungar! Hade även köpt en liten present till pojkarna eftersom dom fyllde år förra veckan. Det verkade uppskattat :) Så glad att ha fått sån bra kontakt med henne trots att läget är som det är.

Vi fikade, promenerade, hämtade barn, åt, promenerade och hela tiden massa prat! Ja, vi var på två prommar! Fick tömma ur mej massa och höra en del. Magkänslan växer sig starkare.

Kan egentligen skriva en hel uppsats om den här dan men jag nöjer mig så här. Rubriken får tala ;)


Tankar

Varför kan man inte förstå vad man har förrän man har förlorat det? Lära sig inse värdet av saker & ting. När jag tänker tillbaka på mina senaste tre år inser jag att jag förlorat mitt livs kärlek. Han som gav mig så mycket. Vill att han ska vara med mig nu och gå igenom samma saker som jag. Vara med på mitt livs resa liksom jag är med på hans livs resa. Vi var perfekta för varann. Vad gick fel?????

Hoppet om att allt ska ordna sig till det bästa finns fortfarande och kommer att göra det. Sin magkänsla ska man lita på. Liksom andra tecken jag fått. Det kanske tar ett tag innan det händer men.... 

Snälla du, svälja din stolthet om det är så att du ångrar dig. Jag finns här för dig liksom du alltid funnits för mig. 

Min prinsessa

Bjuder på en bild på min prinsessa! Mosters stolthet :)


Hemma igen!

Ja nu är jag så hemma i Bollnäs igen. Med blandade känslor. Måste säga att jag trivs mycket bra i Stockholm!!! Kul att testa nåt jag aldrig gjort förr, kliva utanför trygghetszonen. Rummet är väl kanske inte det allra bästa men det får duga så länge.  Har ungefär en timmes resa till jobbet, det är lite drygt men många människor att titta på.

Idag var jag ner och tittade på balen. Min älskade lilla E var med :) Min lilla tjeja har blivit en stor tjej! Underbara hon...

Nä nu värker skuldran så nu blire inge längre men jag tänkte jag måste visa lite livstecken innan jag tappar alla mina läsare :)

RSS 2.0