Söndag

Dags att återigen bokföra en vecka som nått sitt slut. Har varit en riktigt bra vecka. Gävle-vecka med allt vad det innebär. Träffat alla klasskompisar, ätit alltför mycket onyttigt, haft intressanta föreläsningar och några värmande möten. Det är nog en bra sammanfattning av veckan!

På hemmaplan har det mest bestått av bandy. Idag blev det till och med dubbla matcher. Först U18-Sirius imorse med Bollnäsvinst 8-4 och sedan a-lag med Broberg som motstånd med vinst 6-3. Det är riktigt härligt att vara orange & blå just nu!

Igår var det kalas för Thilda som fyller 7 år nästa söndag men som då är hos sin pappa. Massa gott fika och lite spel blev det där. På kvällen åkte jag till Flästa för Yatzy-mästerskap : ) Fick mumsiga varma smörgåsar där. När jag kom hem körde jag fast i grindhålet, 5 cm från grindstolpen. Ni som vet var jag bor vet hur grova stolparna är = inget man vill krascha in bilen i! Skottade och grejade och fick till slut lös min pärla! Utan repor och bucklor, jag är kung på att köra bil!

I veckan blir det en hel del plugg, mys med Thilda och Melker, Valbo med bästa Emelie och säkert lite bandy också : )

Önskar alla läsare en riktigt trevlig V 9!

 

Puss å kram på er : )


Torsdag

Ja då var den här skolveckan slut å då! Så trist att just dom här veckorna ska gå så fort : ( Är ju roligt att träffa alla klasskompisar och allt runt omkring! Enda minuset är allt fika man lyckas trycka i sig : ) Men, det är ju gott ju : ) Innebandyn blev inställd idag igen... För få som kunde komma... Åkte istället och hämtade Tobbis efter träningen och skjutsade hem honom : ) Kul att man kan göra nåt som uppskattas!

I morron är det kvartsfinal nr 2. Hemmamatch. Får se om jag kanske får Thilda med mig : )

Jag känner att jag inte riktigt kan skriva vad jag vill i min blogg längre. Vet att jag inte ska känna så. Men samtidigt har jag inte samma terapibehov längre som vad jag hade för några månader sedan. Eller massa månader har ju passerat. Tror inte lösenord är lösningen heller. Äh, jag får helt enkelt skita i det sura som blir konsekvensen av vissa saker jag skriver! : )

Nu ska jag nog kolla lite på tv.

Puss å kram på er : )

Onsdag

Snart är denna onsdag slut också. Dagarna går i ett rasande tempo. Varit i Gävle idag och haft en bra dag. Vi har fått en sån inspirerande lärare, en riktig energikick! : ) Kul att umgås med klasskompisarna också.

Blev riktigt glad idag. Inte mer om detta här för jag vet att det retar endel av mina s.k kompisar. Men, jag mår bra! : )

Nu tillbaka till stafetten i OS.

Puss å kram på er : )


Tjena

Ja, just så sa du till mig idag. Den blicken jag fick. Blicken som inte ville vika undan. Ingen av oss ville ta bort ögonkontakten. Just där och då kändes allt så bra. Bara ordet tjena fick mig att småle resten av dagen. Betyder kanske väldigt lite men i mitt frusna hjärta gjorde det så gott. Om du bara vore min.... ♥

 

Puss å kram på er : )


Torsdag

Fantasin på rubriker fortsätter att vara alldeles utmärkt : ) För det är ju faktiskt torsdag idag! Har inte gjort så mycket nyttigt idag. Var till Lottefors en sväng och busade med "lilla" Ceasar : ) Var ute i snön och attans vad han gillar "snö-busar", det spelade ingen roll om det var en stor snöklump eller bara någon flinga jag slängde. Han var lika galen vilket som!



Nu ska jag återgå till OS.

Puss å kram på er : )

Blogga

Lusten finns inte riktigt nu. Händer inte så mycket mer än det vardagliga och jag har inte så mycket tid heller känns det som. Men håll ut kära läsare, snart vaknar jag igen : ) Kan bli redan imorron om lusten faller på.

Puss å kram på er : )

Rekord

Måste skryta lite : ) Jag har inte druckit cola light sedan i söndags och känner inte ens något sug efter det!!! Stort grattis till mig : ) Ni som känner mig vet vad beroende jag varit ha ha : )


(bilden är googlad)

Ska försöka låta bli i helgen också. Det sägs ju att man ska ändra sina vanor sakta men säkert. Och, det här är en bra början. Nästa steg, godis och kakor. Nästa veckas projekt! Beach 2010 här kommer jag! : )

Puss å kram på er


Uppskattning

Idag har jag fått en blomma och godis av mamma & pappas granne som tack för hjälpen. Jag skottade fram och fick lös hennes bil förra veckan när hon hade kört rejält fast. Jag blev jätteglad!!! Det är kul att någon visar uppskattning för det man gör.



En fin azalea! Ni kan ju bortse från bakgrunden : ) Fast mumin-burken gillar jag!

Puss å kram på er : )

Feel-good dag!

Det kan man säga att jag haft idag! Började dagen med att inte få i backen på bilen vilket innebär att det bara kan bli bättre! Ner på sporthallen och körde ett pass styrketräning i gymmet. Så skönt! Skön dusch direkt efter träningen och sedan drog vi ner på stan! Kikade lite och shoppade ett par stövlar. Och tänk, jag fick igen skaftet! : )

Inte så bra bild men dom nåt upp till knät! Riktigt höga och sköna! Måste dock köpa möbeltassar och sätta under så att det inte låter så mycket när jag går och för halkrisken. : )

Därefter tog vi en lunch på NK. Inget slår deras grillade mackor! Det kan man kalla tallriksmodellen, massor med sallad och grejer, så mumsigt! Lite vardagslyx så där! : )

När jag varit hem och lämnat av lite saker så åkte jag ner till pappa för inlämning och avisning av bil. Fick skjuts hem, tack pappa!

Undrar just om jag skulle behöva plugga lite nu?

Puss å kram på er : )

 

 


Raserat tak

I torsdags kväll när jag satt och kolla på tv hörde jag världens duns. Trodde det var mitt balkongtak som rasat eftersom jag sett under kvällen hur det mer och mer såg ut som ett U. Kollade ut men nej då det var helt fortfarande! Kunde pusta ut. För en sekund. Tittar sedan ut på gården, mitt på gårdsplan ligger min snöspade. Taket över min bro har rasat!!! Snöspaden blev iväg skickad av kraften från taket... Tack och lov kom inget på min bil som står där breve! : )

Blev liiite svårt att ta sig ut men det finns en källardörr som jag kom ut genom. Ringde efter pappa som kom och hjälpte mig att få bort det samt att häva ner all snö från balkongtaket. Så nu är det ingen rasrisk hos mig längre : )

Puss å kram på er : )


Måndag

Så var då ytterligare en måndag i mitt liv snart avverkad. Den här dagen har bestått av jobb och träning. Tog ett pass på Fortum idag. Ganska givande att tala med olika sorters människor : ) Svängde in i Lottefors på lite mat och gos med Cecce och sedan hem. Emelie och Wenge kom och installerade Word åt mig. Tusen tack Wenge : ) Som tack blir du chaufför på fredag ha ha ha : ) Därefter drog jag ner på sporthallen för att utöva ett passa aqua aerobic. Skitkul!!! Kan ju se framför mig hur vi såg ut där på slutet ha ha ha! : ) Vi stod två och två, rygg mot rygg och armkrok. Sedan skulle vi hoppa rakt upp. Till saken hör att jag stod med en liten nätt dam på ca 150 kg. Nej, jag skämtar inte! Gissa om jag flög med som en vante ; ) Det skulle jag vilja sett som publik ha ha ha!

Nä nu väntar sängen. Jobb imorron igen.

Tack för att ni tar er tid och läser!

Puss å kram på er : )

RSS 2.0