Rekord

Måste skryta lite : ) Jag har inte druckit cola light sedan i söndags och känner inte ens något sug efter det!!! Stort grattis till mig : ) Ni som känner mig vet vad beroende jag varit ha ha : )


(bilden är googlad)

Ska försöka låta bli i helgen också. Det sägs ju att man ska ändra sina vanor sakta men säkert. Och, det här är en bra början. Nästa steg, godis och kakor. Nästa veckas projekt! Beach 2010 här kommer jag! : )

Puss å kram på er


Kommentarer
Postat av: Nettan

Oj, den boken låter verkligen hemsk...Hua. Inget att läsa just nu kanske, men när jag kommit hem från Thailand kanske jag läser den! Tack för tipset!



Så du är/har varit beroende av Cola light? Bra att du slutat med de dumheterna nu! :) Visst är det väl aspartam i det?! Det är INTE bra! Mamma drack jättemycket FUN light när hon var med i Viktväktarna (det var ju "gratis" poängmässigt) och fick irriterande torrhosta. Nån tipsade henne om att sluta dricka FUN light, eftersom det innehåller aspartam.... Och en vecka efter att hon slutat med det slutade hon också att hosta! Så aspartam ska man hålla sig i från. :)



Ha en fortsatt härlig helg!

2010-02-12 @ 22:17:11
URL: http://inevershutup.blogg.se/
Postat av: Anna

BRA JOBBAT! Och precis som du säger - det är bra att ta det etappvis och lyckas, istället för att lägga av med allt direkt och sen falla tillbaka i ett enormt frosseri! =)

2010-02-14 @ 16:49:13
URL: http://vingo.blogg.se/
Postat av: Anna

Förstod det Malin :) NOg för att jag kan vara trögtänkt ibland men inte SÅ trögtänkt ;-)

2010-02-17 @ 19:52:34
URL: http://vingo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0