Jobbar

Sitter på jobbet och har inte så mycket att göra. Eller jobb finns det men lusten tryter : ) Bättre att skriva lite här då.

Igår sydde jag äntligen klart min gardin. Blev faktiskt jätte-nöjd! Bild kommer så småningom : ) Blev så fint med dom nya blommorna. Riktigt hemtrevligt! Återstår bara 4 fönster att fixa till ; ) Extreme home makeover pågår!

Ikväll är det äntligen dax. Ska bli så spännande. Fast jag vet ju redan hur allt kommer att bli :) Eller?

Igår kväll gick massa auktioner ut på tradera så nu blir det ett rejält + på kontot. Kul! Jobbigt att packa allt bara : ) Synd jag inte har så mycket mer att sälja för det är ett riktigt bra sätt att tjäna lite extra på.

Nä nu måste jag nog återgå till jobbet.

Puss å kram

Återkommer...

När jag har lust för detta... Tänker bara dela mina tankar och händelser senaste dagarna med mina närmaste.

Puss å kram

Söndag

Jaha då var den här semestern snart slut. Jag som hade sån ångest för hur jag skulle få veckorna att gå. Kan så här i efterhand säga att jag inte fått tiden att räcka till allt jag velat göra! Men problem att fördriva tiden har det då inte varit. Speciellt inte när man ligger bakis till kl. 19 om dagarna ;) Ha ha! Alltså jag är nog för gammal för partaj!

I fredags var jag upp till stugan och busa lite med Ceasar! Tog även en fika på kondis med mamma. Mysigt!!! Sen kom pappa hem och då åt vi. Åkte därifrån vid 18-tiden och direkt till Flästa och Yatzy och Singstar! En mycket lyckad fredag. Fick även en inbjudan om vin och ost & kex och lite prat på en solig balkong men då hade jag lovat bort mig redan. Typiskt att det ska hända samma kväll! När man är ensam för det mesta annars.

Igår kom Camilla hit och vi drack lite cider och prata massa. Konstaterade att jag inte vill bli psykolog och ligga i soffan och höra om andras problem ha ha! Hade missuppfattat lite i cider-dimman det är ju inte jag som får ligga i soffan! Sen ringde vi efter skjuts och i raggarbil åkte vi neråt stan! Gick ut till parken och hade jätteroligt. En skylt anföll mig bakifrån så jag har ett litet sår på vristen ha ha! Redde ut ett och annat också. Skönt.

Kom hem efter 3 nån gång. Skickade ett sms jag trodde jag skulle få ångra men inom 2 minuter fick jag svar!!!!!!!! Det gjorde mig så himla glad. Det stod inget speciellt men att han med stort H svarade!!!!! Ja ni som känner mig förstår nog vem det var : )

Nä nu ska jag ta och börja släcka och lägga mig.

Puss och kram!

En magisk kväll

Idag var så torsdagen här som jag väntat på. Har inte viljat längta för mycket eftersom semestern snart är slut men lite iaf. Dagens stora händelse var konserten med Thomas Di Leva i Freluga. Vilket underbart ställe. Det var första gången jag var dit. Litet och mysigt.



Dagens outfit, svart tunika och svarta leggings.



En bild från konserten. Vi fick en cosmisk orgasm : ) Alltså roligare prick får man nog leta efter. Tyvärr var väl inte vädergudarna riktigt på vår sida. Regnade i stort sett hela tiden. Men vad gör det när man har trevligt sällskap och en underbar man att lyssna på som sprider glädje!!!

Nä nu ska jag ta och göra nåt annat än att sitta vid datorn en stund.

Puss å kram på er ; )

Kalas

Idag har jag varit på kalas till morfar som fyller år idag! Grattis till dig : ) Fast jag vet garanterat att du inte läser här iofs! Fick både smörgåstårta och vanlig tårta och fikabröd dessutom. Smaskens!

Före det hann jag med en lunch på stan med C. Massa prat blev det såklart också och även en sväng i alla roliga butiker som finns här ; ) Hittade iaf ett par nya mysbrallor, Adidas. Tyvärr så hittar jag ingen bild men sköna är dom. Sen så såg jag även en grymt läcker Peak-jacka....... Me vill ha! Men, går allt som jag vill ska jag vara lite rädd om mina pengar! : )

Inge roligt med posten idag heller. Läkartid och lönespec. Ah, lönespecen är väl ganska kul men inte vad jag väntar på att få just nu! Sen försvinner ju det mesta när man lagt in räkningarna för betalning...

Tror bestämt att jag ska göra sängen sällskap nu. Svider i ögonen. Kanske kan komma upp i tid i morron då?

Go natt på er!

Puss å kram


Hemma bäst

Ja visst är det så! Haft en tok-rolig kryssning till Helsingfors med min bästaste Emelie! Ätit en massa grymt god mat. Buffé två kvällar är inte fel, tack mormor å morfar för sponsringen : ) Det var mest finnar eller finskar eller vad man nu kallar dem på båten. Ringdans dansades på dansgolvet?!?!? Tog en tur i Helsingfors i spöregn. Klev ut framför en spårvagn men överlevde : ) Det är inte så illa det låter för den var på säkert 15 meters avstånd! Hittade massa typiska finska butiker så som Gina Tricot, Stadium, Lindex ah you name it! Ni fattar ironin antar jag : ) Ja det finns hur mycket som helst att skriva om men jag är för trött för att få till det ikväll!

Har vräkt i mig sånt jag inte ska nu. Mår illa, står upp i halsen. Måste skärpa mig. Detta funkar inte. I morron kanske? Ha ha! Nej just ja imorron är det kalas så då går det inte. Äh det blir va de blir! Är bara jag själv som kan påverka.

Snälla brevbäraren, kan du ha ett roligt brev med till mig i morron? Snääääääääälla. Då blir jag världens gladaste! : )

Nä nu ska jag nog lägga mig. Tröttast i världen.

Puss å kram!

Helsingfors

Japp snart rullar vi neråt Stockholm för att bege oss till Helsingfors. Hälsa på mumintrollen : ) (ska läsas med finsk accent)

Ha det så bra alla läsare så hörs vi när vi hörs!

Puss å kram

Packa!

Jag tycker det är så svårt att packa. Jag vet ju inte ens vad jag vill ha på mig i morron hur ska jag då veta vad jag vill ha på tisdag liksom? Och hur blir vädret? www.yr.no brukar stämma så jag får väl lita på dom även den här gången! Fast jag väntar nog till i morron och gör nåt roligare nu : ) Ha ha ovanligt att jag gör så!

Måste väl plocka ihop lite och diska och sånt tråkigt också så det får nog bli ikväll så packar jag imorron. Ja, det låter helt otroligt bra! Om jag kommer igång nån gång! Allt annat lockar mer just nu, det är väl aldrig så roligt att surfa som när man ser disken t.ex.?
 
Idag har jag bättrat på färgen lite på armarna. Är ju så fruktansvärt blek...

Nä nu ska jag ta och gosa lite med Kurre ♥

Vilsen själ

på ensam vandring... Lite så känns det nu. Jag strävar mot mina mål, det finns hinder på vägen. Jag gör vad jag kan för att få bort dem. Vissa går att påverka mer än andra. Det som gör mig så besviken är en nära släkting som svikit mig totalt. Trodde att hon ville lösa detta men efter igår så... Nä troligen bara kontroll av mitt liv hon är ute efter. Tur jag inte gick på niten och "sjöng" ut i ett svar på messet... Ställer mig frågan igen, vem kan man egentligen lita på??????????

Aja, sen sist har jag hunnit städa och tvätta bilen ordentligt. Äntligen säger jag bara. Det var välbehövligt. Tack bästa pappa! Igår var jag på stranden med Karin och barnen. Underbart skönt. Och naturligtvis lika trevligt som vanligt. Tack för pratstunden! På kvällen var jag och kusin till Järvsö på Diggiloo! Underbara Brolle å så snygg han är  ; )

I morron bär det av till Helsingfors! Ska tvätta lite idag tror jag och sen packa : ) Semester!

Orka...

Nä jag orkar inte skriva nåt ikväll! Får se när lusten kommer tillbaka....

Kväll igen

Ja då var det kväll igen och jag är som vanligt inte trött. Å vart tar dagarna vägen? Idag har jag busat lite med Ceasar men oj så stor han blivit sen jag såg honom sist i helgen! Ikväll har jag varit till moster och lagt ut lite på Tradera. Tänkte väl försöka tjäna nån krona : ) Blev kvar där och spelade lite spel. Eller kort rättare sagt. Eller kortspel kanske! Phase tror jag det heter.

Blev inte av att åka och köpa nån pinne till gardinen idag. Hinner en annan dag : )

Idag har mina tankar varit på annat håll. Jag stöter och blöter så snart blir jag tokig. Vissa dagar går det bara inte att låta bli. Ni behöver inte säga till mig, jag vet att jag inte ska... Men det gör så ont att inte få vara med den man älskar. Ja tänk för att jag gör det. Oavsett vad han gjort mot mig så är han den jag vill dela mitt liv med. Min tvillingsjäl : ) ♥

Kanske kommer ett svar på överklagandet imorron??? Hoppas!!!!!!!!! ♣ Och naturligtvis på ett positivt svar... Det är nog faktiskt min högsta önskan just nu! : )

Blev så sugen på glass idag men jag höll mig borta från det! Duktiga jag!



Här är lite ögongodis sedan midnattskonserten i lördags. Tyvärr så syns korset mest : )

Nä nu ska jag ta och surfa vidare. Hoppas ni gillar det jag skriver för läsare har jag iaf : ) Även om ni inte är så flitiga att kommentera! Eller så är ni så nyfikna så det är därför ni läser  ;)

Puss å go natt på er!

Go morron!

Har sovit hela natten utan stök från Kurre. Känns underbart : ) Lakanet är ju förstört men men... Nån gång borde han ge sig så lakanet får hänga med så länge. Han har till och med sovit i sängen i natt, hör och häpna!

Igår sydde jag gardinen, dock inte riktigt klar. Kan ju avslöja att det ser mycket lovande ut!!! Ska köpa en "pinne" och ha i nederkanten och band att knyta upp med men sen är den klar! Känner mig riktigt duktig! Vuxenpoäng till mig :)

Kollade lite på Beverly Hills igår. Ha ha va gamla avsnitt! Jag köpte boxen med första säsongen men inte kommit mig för att titta tidigare. Riktigt roligt!

Nä nu måste jag ta lite frukost innan blodsockret sjunker alldeles för lågt : )

Puss på er!


Dagens middag

Här kommer en bild på dagens middag made by me!



Kött med couscous och wok-grönsaker! Mums!!!

Festivalskor

Tänkte bjuda på en bild av skorna jag hade på RW i fredags : ) Bilden får tala sitt tydliga språk, kommentar överflödig :)



Måndagkväll

Ja och här sitter jag. Utan tv för ovanlighetens skull. Parabol#"!"#¤!"#¤ !!!! Och några gardiner har inte blivit sydda men har åtminstone tagit upp tyget ur påsen! Alltid en början... Har städat och tvättat idag. Sånt som faktiskt känns roligt när man har lust! Däremot har jag en ikea-kasse full med kläder som skriker packa upp mej......... Den lusten finns däremot inte!

Funderar på att klicka hem denna jacka till hösten från ellos.se



Sååå snygg! Fråga är ju bara vilken storlek...

E hade varit in på Ginas hemsida och även jag har gjort misstaget... Gina is the shit!!! Å där åker vi förbi på söndag oj oj oj håll i hatten Brita! Eller plånboken Malin : ) Fast med tanke på klädkassen jag borde packa upp ska jag nog inte köpa en enda pinal!!!

Nä om jag ska ta tag i kassen nu för då kan jag ju göra nåt mycket roligare i morron! Ja vilken bra idé!

Förresten, måste berätta vad duktig jag var på affären. Var så grymt chips-sugen, tog en påse och la tillbaka så stod jag ett tag men sen tvärvände jag och nä jag måste ha. Men då sörrö ni så kom jag på dom här 40 grams påsarna! Nu sitter jag här nöjd och glad och inte alls chips ända upp i halsen. Perfekt! Fast bäst hade ju naturligtvis varit att låta bli helt men då hade jag rockat loss på allt här hemma.

Original

Nä nu så orkar jag inte skriva mer! Men nu fick ni iaf lite bilder! Så då tycker jag att jag kan få lite kommentarer tillbaka :)

Puss å kram!


Ny dag - nya möjligheter

Åsså var det måndag igen då. Idag står tvätt och städ på schemat. Känns faktiskt roligt att städa när jag börjar få lite ordning i lägenheten. Ska även försöka mej på att sy min köksgardin ikväll. Får väl se hur resultatet blir, kanske lägger ut en bild här om ni har tur : )

Skulle behöva handla lite mat idag också men det är ju så tråkigt och dyrt. Men det ekar i kylskåpet så det kanske är dags då!

Såg antagningsstatistiken på VHS igår... Jag hade lätt kommit in med mina betyg. Känns lite surt... Faen! Jag vill och jag ska om jag så ska hota mig in : ) Tänk vilken lättnad!

Funderar på att testa afropowerdance ikväll. Första gången. Ute. Hmmm kan ju bli spännande?

Trött

Idag har jag varit trött hela dan. Gått upp och ner men tröttheten har funnits där hela tiden :) Sviter efter en jätterolig helg kanske? Kom i säng halv 3 i natt och typ 1 eller nåt natten före, gammel-tanten är inte van ett sånt liv ; )

I natt som var så var jag på midnattskonsert i Arbrå Kyrka med Magnus Carlsson. Vilken röst, underbar är vad han är! Tårarna rann mer än en gång! Har så mycket minnen om/med honom. Han har ju funnits i mitt liv några år nu :) Både Barbados, Alcazar och solo. Mest minnen är ju självklart från Barbados-tiden med han dråpliga kommentarer! Kvinnoarbetare :) 

Idag har jag mest åkt runt och fikat. Man måste ha såna dagar.

Fundersam på sms:et jag fick igår kväll. Vad vill du mej? Varför just nu?

Nä nu ska jag ta och tvätta ansiktet lite och sen krypa ner i sängen.

Puss å go natt på er ; )

Å regnet de bara öser ner...

... å jag är blöt om både skor å strumpor......... ja fy tusan va det pissar utanför fönstret nu.. Fullständigt vräker ner. Roligt festivalväder.... ! Ska åka om mindre än två timmar : (

Kvällsblogg!

Tänkte skriva lite innan jag hör och häpna går och lägger mig! Min dag idag har mest bestått i att just ligga! Ja hur lät det där då? :) Närå jag har tagit en välförtjänt slappardag. Enda vettiga jag gjort är väl att jag fått iväg ett brev. Ja, först skrev jag brevet oxå! Vilkte bedrift va! Har äntligen läst ut Brunstkalendern. Ingen höjdarbok enligt mig. Den gick att läsa men inte mer. Lite väl förutsägbar.

I morron kommer Ceasar hem en sväng. Då ska jag dit och busa lite! Kurre får stanna hemma eftersom det är första gången han är i huset.

På eftermiddan/kvällen bär det av mot Kilafors och Rockweekend! Ett spännande inslag i mitt liv : ) Oväntad kärlek? Närå det ska bli kul. Blev övertalad av C att åka :) Hon fixar skjutsen! Blir väl kanske nån öl eller så men inte i samma mängd som förra helgen. Det var ju verkligen back to the glada 90-talet!

Hoppas hoppas hoppas jag får igenom mitt överklagande... Ingen skulle bli gladare än jag! It´s now or never känns det lite som. Aja, den som lever får se! Har gjort vad jag kan nu iaf :)

Nä nu måste jag ut i bilen och hämta apotekspåsen jag glömde när jag kom hem... Usch, ut i regn och rusk!

Ha en bra natt! Puss å kram!

Regn och storm

Ja det verkar vara vad den här dagen tänker bjuda på. Är så grymt godis-sugen. En burk från Dollar skulle inte sitta helt fel : ) Åsså gosa ner sig i soffan med en bra bok! Istället sitter jag här och lyssnar på en jamande katt!

Kunde inte hålla mig igår så jag åkte upp till stuga och hälsade på lilla Ceasar! Sååå go!  Lekte massor. Fick även en god hamburgare innan jag drog mig hemåt.

På vägen dit fick jag ett mycket glädjande sms!!! Framtiden får utvisa vad som händer...... : ) Tycker väldigt mycket om personen som skickade det. Så både innehåll och avsändare var bra :)

Nä nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen och läsa lite!

Puss å kram

Onsdag!

Ja dagens rubrik får tala sitt tydliga språk :) Det är just det onsdag idag. Vaknade, städade, lunchade och nu har jag fikat! Mer komplicerat än så behöver det inte vara! Fick besök av en god vän.

Har även köpt biljett till underbara Carlssons konsert i Arbrå Kyrka på lördagkväll. He is soooo wonderful!

Får se om Emelie har tid att åka ner på Resia senare. Vore skönt att ha bokat och klart. Min lilla semester-tripp : ) Eller våran rättare sagt. Hittade en hytt till rätt så bra pris.

Kvällen ska jag ägna åt att skriva brev ... Till antagningsnämnden eller vad det heter :) Säger inte mer än så just nu.

Nä nu ska jag nog ta och fortsätta storstädningen jag började med i morse!

Puss å kram

Senaste tillskottet i familjen!

Här kommer en bild på den nyaste familjemedlemmen:



Lille Caesar född 090420! Han kommer nog bli ganska stor. Kolla in tassarna : ) Han kommer dock bo med mor och far. Men lita på att jag kommer lägga mig i hur han ska skötas :)

Måste ju lägga in en bild på min lille prins också!


Lite roligt för han är född 080419!

Världens bästa Carlsson!

Åååååh han är så underbar! Vem då funderar ni säkert på. Jo Magnus Carlsson! Vilken goding ; ) Å hur han sjunger sen, som en gud! Ja suck den som ändå vore karl å kunde stöta på den där ; )

Måndag

Jag kör med såna jätteroliga rubriker :) Fantasin tryter! Har precis slevat i mig lite lunch. Sallad från Kvantum, supergod faktiskt. Har inte sett den sorten där förr. Det var kyckling med pasta och majonnäs och creme fraiche å lite olika grönsaker! Inte alls som den där gula slemmiga dom hade förr.

Idag har jag och E med flera varit ner på Resia och kollat kryssning. Ja inte hade hon nåt att säga som vi inte redan visste... Vi håller lite koll på priser själv istället.

Köpte även biljetter till Di Leva!!! Det ska bli en höjdare! Tjoho!

Bjuder på en bild på min nya klänning:
 

Nu ska jag lata mig lite!

Puss å kram!

Kvällsblogg!

Vilket ofta innebär surr å flumm från min sida :) Är inte så trött ikväll eftersom jag sovit bort det mesta av dan. Slockna och sov som en liten gris! Behövde det väl antar jag :) Är väl inte semester för inte! Åt sen en riktigt god middag, fläskfilé och potatisgratäng! Lite bakismat så där :) Har faktiskt inte ätit en enda liten kaksmula eller godisbit idag! Riktigt stolt över mig själv! Däremot var jag ner och hämtade min cykel. Nära döden upplevelse på vägen hem, fy satan vad jobbigt!!! Tack Carola för skjutsen! Du är bäst : )

I morron ska jag och humlan ner på Resia och kolla kryssning! Spännande och se vad dom har för pris att komma med. Kan inte åka Cinderella pga åldersgränsen. Däremot till Helsingfors får hon åka med moster. Aningen skumt tycker jag. Men hellre Helsingfors, blir som en liten minisemester :) Blir nog att vi tar bilen till Sthlm. Ska kolla med min hyresvärd om jag får ha parkeringen.

Sen kommer det bästa på hela dan! Jag ska på allsång med världens bästa Carlsson!!! Vilken Carlsson? Jo Magnus såklart!!! Underbara underbara underbara han! Me like :) ♥

Nä nu ska jag försöka få nåt mer gjort innan jag lägger mig. Eller så lägger jag mig och läser Brunstkalendern medan jag är pigg! I morron blir det en promenad om det inte är för varmt!

Puss å kram alla läsare!

Söndag

Ja då är det söndag igen och jag ska inte åka till Stockholm idag heller! Det är en sån härlig känsla att få vara hemma så ni kan inte ana. Jag trivs jättebra där nere men hemma är ändå hemma! Tänk bara en sån enkel sak som att få sätta sig i sin bil när man ska nånstans! Slippa vänta på bussar å pendlar och allt vad det är. För att inte tala om hetsen mellan varje byte. Shit asså! Nä, jag är nog en hälsingetös rakt igenom. Här hör jag hemma. Bland dom blånande bergen. Helt sjukt vad vackert det är här. Nä usch nu börjar det bli pensionärsvarning på det här inlägget haha.

Så därför ska jag berätta om min fjortisfylla igår ha ha! Cykla ner på stan. Sprit i saftflaska på pakethållaren. Tjoa å tjimma. Ja det kändes som jag var 15 på nytt :) Tack Carola för jättegod mat och en supertrevlig kväll! Måste göras om! Kan ju tillägga för er som inte vet att vi var på parken på Björn Rosenström. Han var säkert bra : ) Jodå jag hörde Hultsfredsfestivalen och Pojkarna som busar. Det vet jag med säkerhet.

Nä nu orkar jag inte skriva mer. Ska nog tippa omkull en sväng innan jag ska promenera ner på stan och hämta biken som förhoppningsvis står kvar!

Puss på er!

Lessen...

Just nu känns det mesta bara skit skit skit. Vet att jag ska försöka se det positiva å bla bla bla....... Men hur lätt är det? Känns som allt bara vänder sig emot mig. Hur ska man orka? Orka hur mycket som helst? Just nu är det små saker som betyder mest i mitt liv. Det som gör att det är värt att ens stiga ur sängen på morronen. Det som gör att jag överhuvudtaget orkar andas. Vem bryr sig egentligen om hur jag mår?

Just nu skulle jag egentligen lika gärna kunna ligga i mitt ensamma rum i Stockholm. Det känns som det kvittar.

Ett stort tack till dig som förstört mitt liv. Du som tagit så mycket ifrån mig. Både mitt livs kärlek och min syster. En dag kommer sanningen fram och då är det nog inte så roligt längre för dig. Mig ger man sig inte på ostraffat.  

Lista

Snodde en lista från en annan blogg : )

Hur gammal är du?= 29år
Vart bor du? = Bollnäs/Stockholm
Vart har du bott? = Lottefors, Bollnäs, Roren
Är du beroende utav nånting?= Cola light : )
Tycker du om dej själv?= Ja för det mesta
Har du växt något det här året?= Ja väldigt mycket
Vilket år har varit ditt bästa? = Svårt... Många år har sina olika händelser...
Är du öppen?= Ja, ibland lite väl har det visat sig
Varför blev du ledsen senast?= Såg mitt livs kärlek....
Är du romantisk? = Massor...

Vem pratade du senast med? Mamma
Skickade sms senast? = Evelina
Kramade du senast? = Evelina
Var du på stan med sist? Camilla
Tycker du om? Många
Vad heter du? Malin
Gör du nu? Sitter vid datorn och funderar på frukost.
Ska du göra i helgen? Sola och bada om vädergudarna vill : )
Har du käkat idag? Ingenting
Har du på dej? Shorts och linne
Dunkar ut ur dina högtalare nu? Hör bara min katt som  jamar
Skrattade du åt senast? Skrattar ofta så jag kommer inte ihiåg
Är du rädd för? Ormar, råttor och lite annat

Har du ont någonstans nu? Nej faktiskt inte!
Nån piercing? Bara i öronen.
Nån tatuering? Nej men hoppas på att skaffa en snart
Har du haft sex det senaste halvåret? Nej.........
Blivit sviken på sistonde? Ja,.
Pussat någon idag? Nej.
Gjort någon svartsjuk? Inte vad jag vet
haft sex med en okänd person? Mmm....

Vem kan man lita på?

Hur vet man egentligen vem som är en äkta vän? Börjat fundera lite över det ikväll. Känner att det finns en i min omgivning som jag inte vet riktigt var jag har. Som inte alltid gillar mina beslut. Men, förändring i livet kommer alltid. Jag känner att jag gjort ett val som är bäst för mig. Valet att försöka börja om igen i Sthlm. Jag är tacksam för den chansen.

MEN, jag VET även att jag har några underbara vänner också. Såna som hör av sig själva. Ni vet vilka ni är :) Hoppas ni vet själva att jag uppskattar er.

Lunchdejt!

Idag hade jag lunchdejt med Camilla - min gamla skiftpartner. Vi tog en lunch på Krokanen! Grillad smörgås, mums! Satt ute under ett parasoll och njöt av den goda maten och pratade.  Underbart! Det var så länge sen sist. Hade hur mycket som helst att prata om. Bestämdes att vi ska på konsert om några veckor!!! Kul! Satt imorse och tänkte att jag ville gå på den men tänkte samtidigt att jag vet nog ingen som vill med åsså tog hon upp det! Sammanträffande. Efter vi suttit å pratat i 2 å en halvtimme gick vi en snabbis och tittade i det stora utbudet av affärer - NOT. Köpte äntligen mitt älskade svarta nagellack. Återstår att se om jag använder det...

Därefter åkte jag till Dollar och inhandlade Radar för getingar. Nu ska dom lymlarna bort. Sen var jag bara tvungen att köpa 2 blommor och pryda min balkong med. Såg ju sååå tomt ut. Nu äre fint!

Har även varit ute en sväng med Kurre i koppel. Det går bättre för varje gång.

C - hoppas det ordnar sig med barnvakt!!!!

Nu ska jag gå ner och ta ett kallt bad i badkaret!

Min kärlek - mitt ex

Ja idag såg jag honom. Det gjorde ont i hjärtat. Åkte bakom honom från Arbrå till strax norr om Vallsta. Han såg ut som jag minns. Lika fin. Tårarna började rinna. Kände ångesten komma. Saknar honom så grymt trots det som hänt.

Läste ett fint citat som jag måste få dela med mig, vet inte vem som skrivit detta.

Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat.

Ja, A är oersättlig....


RSS 2.0