Nerläggning

Funderar återigen på att lägga ner bloggen. Känns som det bara är ett sätt för anonyma att hålla sig uppdaterade om mitt liv utan att jag berättar saker personligen. Kanske har jag fel? Svara gärna...

Avklarad

Första skoldagen avklarad! Gick jättebra! Känner mig väldigt förvirrad och fullmatad med information men det gav mersmak verkligen! Ska lägga mig och läsa Lärarens arbete nu strax : ) Fröken Malin det ni! : ) Har läxa till i morgon kväll. Ska läsa drygt 100 sidor och sedan skriva rapport på det. Lika bra att köra stenhårt från början! Ja så till jul 2012 är jag klar.

Dom delade upp klassen i två grupper. Tycker jag kom i en hittills bra grupp. Många trevliga personer så vid första intrycket. Har även köpt lite böcker ikväll. Fick till mycket bra pris. Tack K!!!

I morron ska vi leka i en gymnastiksal! Låter livsfarligt : )

Bäst jag lägger mig nu.

Puss å kram

Första skoldan!

I morron är första dan i skolan! Känns som när jag var 6 år och började i första klass. Allt är så nytt. Måste införskaffa lite saker oxå! Skolväska, pennskrin och ja massa sånt! Ska det vara så ska det! Böcker har tack och lov ordnat sig på ett väldigt smidigt sätt. Tack K.

Ingen idé att krypa ner i sängen för tidigt. Då kommer jag bara ligga och fundera en massa. Har fått mer att fundera på ikväll. Hela jag är en funderare : ) Men, eftersom jag är som jag är och tror att allt har en mening så borde även detta ha det. Vi får väl se.

Måste upp rätt tidigt i morron för att fixa till mig. Viktiga saker det där.

Nu ska jag surfa vidare.

Puss och kram på er.

Glad

Det är fredag och regnet häller ner utanför fönstret. Men jag är ändå glad : ) Det jag skrev om igår löste sig! Hi hi hi!!!

Puss å kram på er

Torsdag

Så bra fantasi har jag idag. Torsdag. Ja det är ju faktiskt torsdag. Har inget speciellt att skriva om så då får det bli så. Ja nu vet ni det. Idag har jag fått klart med tid för upprop! Shit vad spännande det ska bli. Kommer nog bli tuffa år både med skola och ekonomi. Men allt man vill går! Bara att ändra mitt shopping-beteende! Har ju varit van att köpa det jag känner för men det är det slut med nu! Inventerat byrån idag och konstaterat att jag nog inte behöver köpa nånting på väldigt länge. Men där känner jag mig själv.... Faktiskt så vill man känna sig fräsch nån gång! : )

Magen har krånglat idag igen. Blir så trött. Tyvärr så kan jag ju inte låta bli att ta medicinen som är boven. I morgon ska jag iväg till ögonmottagningen. Har ju bara väntat 11 månader. Ska göra ögonbottenfotografering. Kan bli spännande...
Man får inte köra bil efter iaf så mycket vet jag.

Gjorde nåt lite crazy på FB... Får se om jag får något svar... : ) Får ju nästan ont i magen av att tänka på det! Fast på ett positivt sätt! Kanske....

Nej nu ska jag maila chefen sen väntar kudden. Upp tidigt i morron. : (

Puss å kram på er

Förskolelärare

Here I come : ) Fick se nu ikväll att jag har kommit in på det jag allra helst vill!!! Känns så gött : )

Tävling

Jag är med i en tävling om fina priser från Schwarzkopf på http://frisortips.blogg.se/ Kika in där ni med och var med och tävla vetja!

Puss å kram

Blivande student!!!

Ja här sitter jag och skriver som uppsagd från jobbet och blivande högskolestudent! Det känns såååå skönt att äntligen tagit steget. Men lite knäpp är jag nog för vem säger upp sig från en fast anställning i dessa tider? Hade inte mycket att välja på då jag inte blev beviljad tjänstledigt och i ärlighetens namn kommer jag nog aldrig gå tillbaka dit heller. Behöver inte vara tjänstledig för att få jobba på lov heller iom att min tjänst finns i Sthlm och jag i Bns. Nä nu börjar resten av mitt liv! En ny epok har börjat mina vänner ; )

Har kommit in på ett program som heter Människa-natur-religion. Kan vara spännande även om jag hellre börjar läsa till lärare på en gång som faktiskt är mitt mål med studietiden. Fröken Malin here I come : ) Kan mycket väl bli så att jag läser kurser istället för att börja ett program innan jag börjar lärarprogrammet.

Fortsättning följer.........

Puss å kram på er

Förvirrad

Ja det är mitt vanliga tillstånd när det gäller det mesta just nu. Vet varken ut eller in. Väntar på besked från diverse håll. Vill inte skriva nåt här innan jag har klara direktiv vad som gäller. Bör inte dröja alltför länge.

Ikväll har jag gjort en pizzasallad som jag hoppas ska bli god. Rev ner lite vitlök också. Ändå bara jag som ska äta och ensam sover jag.

Nä nu vill sängen att jag kommer

Puss å go natt på er :  )

En sån där lista

Hur gammal är du? 29.
Vart bor du? Bollnäs
Vart har du bott? Bollnäs, Lottefors, Roren, inhyrd i ett rum i Sthlm
Är du beroende utav nånting? Cola light....
Tycker du om dej själv? Ibland
Har du växt något det här året? Ja som människa
Vilket år har varit ditt bästa? Vet inte... Finns flera
Är du öppen? Ja, oftast.
Varför blev du ledsen senast? Krossad kärlek
Är du romantisk? Mmm

Vem pratade du senast med? Mamma
Skickade sms senast? Va nog mamma det med
Kramade du senast? Carola
Var du på stan med sist? Evelina
Tycker du om? Mycket och många
Vad heter du? Malin
Gör du nu? Sitter vid datorn
Ska du göra i helgen? Inget planerat än, ev. käka kräftor : )
Har du käkat idag? Japp en kombinerad frukost och lunch
Har du på dej? Svarta leggings och gul top
Dunkar ut ur dina högtalare nu? Ingenting alls
Skrattade du åt senast? När jag öppnade postlådan idag
Är du rädd för? Ormar, råttor och ödlor och hel massa annat
Har du ont någonstans nu? I örat : (
Nån piercing? Bara öronen
Nån tatuering? Nej
Haft sex det senaste halvåret? Nej
Blivit sviken på sistone? Kan man väl lugnt påstå...
Pussat någon idag? Kurre
Gjort någon svartsjuk? Inte idag : )
Haft sex med en okänd person? Ja

Jag snodde listan av Jossan : )


Fortfarande söndag!

Är detta världshistoriens längsta dag? Det känns onekligen så. Inte är jag särskilt trött heller. Lyckades somna två timmar och vakna 19,03, är det smart eller???? Efter det gjorde jag en smarrig hamburgare. Mycket godare att fixa själv än att köpa nånstans. Jag jag kan ju inte direkt påstå att jag gjorde den från grunden med köttfärs men jag stekte den själv  iaf : )

Här sitter jag igen, försöker att förstå vad som hänt. Ja just det! Spotify : ) Jimmy Jansson ; ) Ah, första raden är en textrad för er som inte vet det : )
 
Skulle klicka hem lite från HM men självklart håller dom på med något tekniskt underhåll. Så typiskt när jag äntligen kommer mig för att göra det. Eller så äre inte meningen att jag ska ha kläderna?

Fick en vänförfrågan bekräftad idag som gjorde mig glad!!! : ) Say no more hi hi hi.
 
Nej om innebandyn kunde ta och dra igång. Jag känner mig riktigt taggad nu! Bättre kondis än nånsin och bollkänslan var på god väg innan sommaruppehållet.

Hoppas handläggning pågår ändrats till ett postivt besked imorron! Snälla ni, håll en tumme!!!

Puss å kram

Söndag

Ja då är det söndag igen då. Sitter här och lyssnar på Spotify och är allmänt uttråkad. Har massa saker att göra egentligen men har inte orken att ta tag i något. Huvudet ger sig tillkänna var på kroppen det sitter. Har tagit tablett men det vill inte ge sig. Inte kul att städa eller nåt då. Blåser som tusan ute så promenix känns inte heller som något alternativ. Nej, jag sitter helt enkelt kvar här : )

Upptäckte sent igår kväll att jag glömt att köpa kattmat. Är väl första gången i världshistorien jag varit helt utan. Usch, jag känner mig som en dålig matte. Så då fick det bli ett besök på Kvantum helt nyvaken! Kurre blev så glad när jag kom hem. Tur att jag glädjer någon : )

Spotify är fantastiskt!!! Kommer nog säga det många gånger till : ) Lyssnar för fulla muggar. Har blivit en hel del Brolle : ) Och lite annat smått och gott.

Nä nu ska jag ta mig några till crostini med salamimjukost : ) Skåprensning kallas det!

Puss å kram

Barbados

Igår kväll var jag och kolla på Barbados i Ljusdal. Hutlöst dyrt, 360 kr.... Det var ungefär som för fyra år sen... Samma låtar men några bandmedlemmar är utbytta. Det var nån slags skogsmässa där så typ 99 % av besökarna var gubbar som absolut skulle dansa. Eftersom jag inte dansar så fick jag säga nej inte bara en, två eller tio gånger...... Vilket tjat!!!

Träffade underbaraste R!!! Så grymt go och trevlig. Kommer ihåg när jag skrev i en dagbok på lunar att hans kyssar smakar hallon och persikoyoghurt. Ha ha! Det var tider det!!! Men skulle gärna kolla om det är samma smak fortfarande ; ) Pratade om lite allt möjligt och omöjligt. Han blev lite lätt irriterad av vissa saker ha ha!

Ja och nu är det lördagkväll och här sitter jag och skriver, med andra ord så åkte jag aldrig till Sthlm!

Puss å kram på er

Nyfärgad

Var på ett besök till min frissa idag! Så skönt att bli av med den enorma utväxten. Orkar inte skriva nåt mer utan sätter in en bild istället:


Stockholm?

Undrar just om det blir en tripp till Sthlm på lördag? Kvarstår erbjudandet? : ) Skulle nog kunna bli en helt okej dag!

Underbar dag!

Idag har det varit en lugn och skön dag. Sov till nästan halv 11. Packade in mig i bilen och drog upp till stugan. Väl där blev det lite fika och prat. Jag fick välja dagens middag, pizza eller grillat, vilket blev rätt lätt när jag tänkte till lite : ) Lekte massa med älsklingen : )

Här kommer en bild på honom:



Kolla in öronen, han är en riktig schäfer : )

Måste lägga in min andra älskling också för rättvisans skull



Efter maten åkte pappa till Delsbo och mamma och jag spelade kort :) Han kom hem med massa smaskens : )

Nu ska jag lägga mig tror jag bestämt. Plikten kallar i morron igen.

Puss å kram på er

Lördag

Ja och det betyder ledig dag! Vaknade många gånger i morse väckt av min kära katt : ) Han gillade inte sovmorgon! Höll mig kvar i sängen till kvart i 9 eller något sånt sen drog jag ut på en power-walk i värmen! Gillas!

Kom hem, åt lite frukost, pratade med mamma och duschade! Efter det åkte jag och E till Söderhamn en sväng. Blev inte så mycket titta i affärer för det var olidligt varmt! Köpte ialla fall ett par jeans : ) En storlek mindre minsann!!! Börjar hända saker tror jag bestämt : )

Har även varit till Lottefors en sväng och busat med Ceasar! Min lilla goding : ) Han växer så det knakar! 

På facebook har jag fått ett meddelande i inkorgen från en person jag inte hört något av på ca 4 år... Klurigt! Men han är sig lik.... Smör smör smör... Men tja vem vet? Hi hi : ) Uppskattning mår vi alla bra av oavsett vem det är och en "kär" gammal vän är väl aldrig fel? Tror nog några av mina läsare vet vem han är  ; ) 

Nä nu är packet på TV så nu ska ljudet upp! 

Puss på er :  ) 
 

Uppsökande verksamhet

Nu har jag tröttnat. Tröttnat på att alltid vara den som tar kontakt. Att alltid vara den som tar steget till att träffas osv. Ja, det gäller förståss inte alla i min närhet. Men några som jag nu kommer att välja bort framför andra. Jag tror mig nu veta vilka mina riktiga vänner är och tänker därför ägna mig åt dom! Så är det.  Men vill du mig något, så ta kontakt vetja! Jag är aldrig längre bort än ett telefonsamtal/sms.


Och för er som funderar, nej det har inte hänt något. Det är bara jag som känner att det räcker nu.

Puss å kram på er : )


Powerwalk

Jisses vilken powerwalk jag tog ikväll! Sitter och eftersvettas än typ en å en halv timme senare : ) Slog rekord på rundan jag går! Såååå skönt. Nu jäklar ska det bli fart på Mallan igen, nu äre färdigt med slö-fasonerna! : )

Puss å kram på er : )

Inget speciellt

Har inget speciellt att skriva om. Händer inte så mycket om dagarna. Vaknar, åker till jobbet, dör av tristess, lunch, dör lite till, åker hem, äter, slappar och sover! Där har ni mina dagar! Låter det inte spännande så säg? Tycker det är så fruktansvärt tråkigt på jobbet nu. Speciellt när man måste försvara allt man säger. Bittra kärringar, ja jag säger då de!

Fortfarande ont i magen. Kan knappt äta utan att det kommer. Det är lite jobbigt. Funkar väl när jag är hemma och kan "lätta på trycket" det är lite värre med det på jobbet... Aja det blir nog bra det med!

Känner att jag har väl inte sådär jättemycket att skriva om...

Slänger in en bild istället



Inte den bästa jag har men håll tillgodo : )

Puss å kram

Beslutsångest

Det var vad jag hade igår när jag hade kommit hem med muggarna. Gjorde jag rätt som tog 6 blå eller skulle jag tagit 6 olika? Efter mycket funderande så ringde jag till Majas idag och fråga om jag fick komma och byta! Ja det var inga problem! Så nu finns 6 muggar i mitt skåp i olika färger : ) två olika blå, två olika lila och två olika gröna!



Idag fick även en ljusstake för blockljus följa med hem:



Gissa om jag hittat min nya favoritaffär!

Börjar att kännas mer som hemma nu i lägenheten. Blir mer och mer min stil. Jag hade bara slängt upp det jag hittat och sen inte orkat göra något mer. Nu är det nya gardiner och blommar och massa plock! Känns bra : )

Nu ska jag stryka gardinerna som ska upp i vardagsrummet!

Puss å kram


Helg

Första arbetsveckan avklarad och mer avskräckt än nånsin från jobbet. Ja så illa är det faktiskt. Hoppas på ett postivit besked snart nog : )

Igår var jag till en god vän och drack lite vin och åt massa god italiensk mat. Prata massa strunt och klokheter också : ) Sen cyklade vi ner på fredagsrocken och träffade Evvan :) Inget roligt där... Tog cykeln hem rätt snabbt... Skapligt pigg idag!

Idag har E och jag varit på kulturell turné : ) Började med Majas i Rengsjö. För er som inte varit där, ni har missat nåt!!! Helt underbart : ) http://www.majascafeopresenter.com/ gå in där och kolla så förstår ni!!! Köpte nya kaffemuggar, så underbara!  Här kommer en bild:


Dom är ljusblå kan jag tillägga!

Därefter åkte vi till Träslottet och tog en fika! Myyyyys! :) Skulle kolla på trädgården men den var typ förfallen... Tråkigt!  Efter det lite sightseeing i Röste! E visade vart hon hade bott och sånt! Kul det med : ) Fishface var hemma...

Ikväll har jag inte gjort nåt speciellt...

Nu ska jag lägga mig!

Puss å go natt

RSS 2.0