Sista april...

Ja då var det sista april då. Den har jag spenderat i Rengsjö med grillat å massa prat, mycket trevligt!!! Det skjuts raketer å smällare för fullt här ute. Stackars djur!!!

Är lika stolt även idag över mitt beslut att dra till storstan! Känns grymt bra! Verkar som det ordnat sig med boende oxå vilket känns bra. Tack för alla uppmuntrande ord!!!

Såg två personer tillsammans idag som jag inte ville. Kändes mindre bra. Fan fan fan. Snälla, lämna tillbaka mitt hjärta eller ta tillbaka det helt!

Nu vill min käre sambo att jag ska ägna honom lite tid ;)

Storsta´n

Ja idag blev det då bestämt! Jag ska börja jobba i Stockholm! Från och med 1 juni är Stockholm min stationeringsort. Känns lite skumt å kusligt men samtidigt ska det bli så skoj! Detta är helt rätt tillfälle. Jag vill börja om. Bollnäs finns kvar.
Jag kände sådan glädje när jag skrivit på avtalet. Jippie!

Tar tacksamt emot besök, säg bara till så är ni välkomna! ;)

Tisdag

ja då har jag jobbat ytterligare en dag. lite tråkigt idag när C var borta, bara en tant mitt emot som är typ döv å inte hör vad jag säger.

ja den här dan har väl inte varit så speciellt annorlunda motför andra dagar på jobbet. våra blickar möttes några gånger och ja, jag är rädd för att jag även då var lite förtjust i dom röda bilarna. usch!

lite beslutångest för vad min kväll ska innehålla, afrodans eller promenix. lutar faktiskt åt afro. länge sen jag var dit nu. men fy va tråkigt jag skriver. ska väl vara glad att jag har några läsare över huvudtaget. men tusen tack för alla era kommentarer, det är sååå kul att läsa!

nu ska jag fixa lite käk!

puss på er ;)

p.s JAAAAAAAAAAA de blir inflyttningsfest!!!!!!!!!!!!

Innebandy

Ja igår var det då äntligen dags för matchen med stort M, vår premiärmatch :) Resultatet blev väl inte sådär jättebra, vet faktiskt inte siffrorna, vi förlorade men vilken glädje! Det är viktigast av allt! Nästa gång tar vi dom :) Hade så grymt kul. Till hösten ska vi köra igen. Längtar ;)

Fredag igen!

Vet att jag skrivit det förr men jag tycker veckorna består av måndag, fredag och söndag! Går så fort så jag knappt hinner med. Skönt med lite ledigt iaf, jobbet sliter psykiskt. Inte så bra stämning nu tycker jag.

Idag har jag varit och fått bekräftelse på saker jag egentligen vet. Men, det känns skönt att någon annan säger det.  Stort tack till dig M som fått mig att lita på det jag ser/känner. Ska verkligen ta tag i detta som är ett stort intresse. Jag kommer inte att skriva om det här då jag inte vill ha några som helst kommentarer angående detta. Jag berättar för mina närmaste som jag vet inte ser ner på mig. Nog om detta.

Igår då kunde jag inte låta bli min telefon när jag var lite arg. Åh shit pommes frites! Men men... Är jag stor nog att messa så får jag stå för det. Röda bilar är fint, eller hur Carola????

Nä nu ska jag ta och göra lite sallad till morrondagens loppis! Hoppas jag får sälja nånting!

Ha det så bra nu alla läsare!

Hur kan man?

Ibland förstår inte jag hur människor är skapta.... Hur dom tänker. Om dom tänker överhuvudtaget? Arg, lessen, besviken är nog dagens ord. Blandat med lite pirr, skak å nervositet :) Känslostorm a´la Malin kan man även sammanfatta det. Kan ju även säga att det handlar om helt skilda personer.

I morron blir en spännande dag. Några få vet vad jag ska göra. Iiiihhh vad jag ser framemot det.

Kan ju även så där i förbifarten nämna att lönen denna gång var något utöver det vanliga!!!! Shopping med bästa E nästa helg!!!


Fegis.......

Ja det är allt vad jag är! Törs inte! ;)

Tråkigt

när ingen kommenterar...

Nu blire promenera av i 4 veckor!!

Hittade ett program i Aftonbladet som jag tänker följa. Ska bli spännande att se resultatet. Jag ska banne mej klara av det. Det är Martin Lidberg som satt ihop programmet. Så imorron blire väga å mäta :) Är ju rätt van det sen jag fick diabetes... Återstår att se om jag vågar lägga ut måtten här fast iofs är det en bra sporre! Lite pinsamt om det inte händer nåt :=)

Nä nu ska jag borsta tänderna, ta sprutan å sen krypa ner!

Natti natti!

Min älskling!



Min älskling med sina favorit-leksaker :)

Nya jeans!

Ja nya jeans blev det idag! Tänkte bjuda på en bild på dom, inte allra bästa bilden men ändock!



Älskar ljusa jeans den här årstiden!

Lördag

Ja då vart det lördag igen. Vet inte vilken i ordningen sen jag flyttade. Spelar väl heller ingen roll egentligen. Bara det att mitt minne från februari tills nu är så gott som obefintligt. Jag har ingen aning om vad jag gjort eller vad som hänt. Läskigt hur det kan bli. Visst känns allt mycket bättre nu men att det ska vara bra det är lögn. Det är bara att ta varje dag för vad den blir. Jag är så skör nu. Minsta motgång knäcker mig. Bara att bryta ihop och börja om vilket  sker flera gånger varje dag. Förstår inte att en människa kan krossa en annan så fruktansvärt. Ja detta är en typisk lördag i mitt liv nu. Det är då tankarna kommer.

Idag ska jag fika med en vän. Ska bli kul. Skräcken att se DOM finns ju naturligtvis. Vet inte hur jag reagerar.

Myssjuk.....

Är vad jag är... Tänk att få komma hem till nån, få en rejäl kram, verkligen känns sig älskad. Det saknar jag nu.... Dricka lite vin å mysa hela kvällen....... Vill ha!

Hoberget del 2

Ja så kan man kalla dagen blogg. Tyvärr missar ni Hoberget del 1. Detta är en mycket komisk följetong! Ja ja jag gick fel idag igen ... =) Men nu ni har jag lyckats hitta två vägar med lampor så nu ska jag nog få ihop det till en slinga! Dagens prom bestod i snö, is, stup å lite träd att klättra över!

Fin pumping for rumping :)

Ses och hörs mina vänner! vilka ni nu är :)

Sol igen!

Vilka underbara dagar det varit nu. Tyvärr har jag inte varit ute så mycket jag önskat men faktiskt fått en hel del gjort inne istället som jag inte gjort på två månader. Känns riktigt bra faktiskt. Har inte heller fått panik över att inte ha något planerat för dan. Finns tydligen hopp även för mitt liv :) Nu går det att gå i alla rum även om det är en hel del kvar att göra. Det får ta den tid det tar, är ju terapi det med.

I morron ska jag fortsätta röja om jag orkar. Annars blire väl nåt onyttigt gjort istället. Dollar ska få ett besök iaf, måste ha mer kattsand åsså nåt att tända ljus med! Blev så sugen på det ikväll, första gången även det, men icke fanns det nåt att tända med!

I torsdags var jag och Emelie till Parken i Gävle på Barbados, satan i gatan säger jag bara! Att han är snygg kommer jag ihåg men inte att det var så här! Tänker på en gammal blogg på lunar, smakar hallon å melon yoghurt! Vet att en av mina läsare fattar :) Ja han va himla mysig å desto mer närgången när jag sa att jag var "nyskild" :) Slurp! Ja grabbarna var bra oxå såklart! Crying in the rain å min sol! Caraaaaaaaaaaaaaazy Lager! Åsså fallit som en sten å då! Å alla andra låtar som dom körde för 3 år sen! Åsså sen då hade vi lite trevligt vid bordet vi satt vid, eller med min telefon ;) Hi hi!

Fredan sov vi länge sen slöa jag mest. Åkte till m & p en sväng å sen hem till soffan. Därefter bar det av till Rengsjö och en lång trevlig pratstund! Vi gick en sväng, å tänka sej det lukta verkligen RENGSJÖ!!!

Igår var jag och Thilda upp till stugan. Blandade känslor. Kom några tårar... Fan va jobbigt det blev nu av att bara skriva det. Får inte tänka så. Se framåt Malin! Iaf så fiska vi lite å åt massa god mat. Tack Thilda för din ärlighet!!! Kvällen tillbringades i soffan.

Idag har jag röjt här hemma och tvättat. Funderat lite på en person. Skynda långsamt är nog receptet. Han tycker inte jag är en påsk-kärring iaf, alltid något!!!! Moahahaha!

Nä nu har jag ont i armen... Men när jag skrivit så här långt förtjänar jag väl en kommentar? Ja Ingrid du är duktig!!!

Bada pool?

Ha ha! ja åtminstone några vet vad jag menar! ;) men jag har inte alltför stora förhoppningar... men vem vet, han kanske är mannen i mitt liv?!?!? hade tänkt skriva massa ikväll men jag känner att ögonen trillar ihop snart.. .

go natt mina kära läsare! KOMMENTERA!!!!!!!!!!!!

Solen skiner

å även jag!!!

Inget...

Nä inget nytt att berätta... Inget roligt iaf. Känns som det mesta går emot mig. Eller egentligen inte men det känns så. Det viktigaste i livet går emot mig iaf. Känner mig så uppgiven, som att livet är slut. Är det detta som kallas depression eller? Stort tack till dig som orsakat den.

Var på stan med systeryster en sväng idag. Kikade lite och fikade lite. Införskaffade även ett par nya uteskor. Nu blire promenera av!

Ikväll har jag varit till en vän och grillat lite. Mys!!! Och igår kväll var jag till en annan vän och åt god mat! Tur ni ser till att jag får i mej mat ;) Det var hur som helst en jätterolig kväll! Sånt som behövs!

Nä nu ska jag ta och krypa ner i sängen. Ögonen ramlar ihop av sig själva snart.

//M

Jobbig lista :)

Lovar du att vara ärlig? Japp


Du heter:
Malin


Smeknamn:
Inget

Låt som när du är ledsen sörjer till?
: Ingen speciell

Beroende av:
Cola light... say no more... :)

Vad tror folk om dig?: Det får nån annan svara på :)

Stämmer det?: Vem vet?!?

 Vad får du oftast komplimanger för?: Att jag är glad

Vad säger du för att imponera på någon?:Jag är mig själv

Hur imponerar man på dig?: Var romantisk !

Brukar du skratta för dig själv?:
mmm allt som oftast

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: ok, ok

Var bor du?: Bollnäs

Trivs du där?:
Nej...

Äger du några converse:
Nej

Sprit, cider, vin eller öl: Rött vin

Brukar du bli för full: Har väl hänt...

Är du allergisk mot något:Inte vad jag vet

Hur svarar du i mobilen: Ja det är Malin

Antal timmar sömn inatt:
runt 7-9
Brukar du komma i tid: Alltid! Helst en kvart före!

När mår du bra: När jag vet att jag är älskad

När blev du fotad senast: Bra fråga... I lördags vad jag vet

Hur känner du dig nu: Mätt

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter:
Lite småäckligt

Vad saknar du: Ja det behöver jag nog inte ens skriva...

Hade du en bra kväll igår: Japp!

Favorit dryck på morgonen: Vatten

Rakar du benen: Ja när andan faller på. Nyvaxad.

När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag är trött.

Är du blyg?: Japp

Sysslar du med någon idrott: Innebandy

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja

Har du spytt offentligt: Mmm i baren på Tuppen :)

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Försöka förstå deras hjärna.

Är du nöjd med ditt liv: Nej något viktigt saknas

Är du bortskämd: Lite.

Vad gör du i morgon: Jobbar och middag med brudarna :)

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: vet inte

Vad längtar du till?: Sängen!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja några ....

Vad använder du för shampoo?: Wella

Hur gammal är du: 29

Tycker du om någon just nu: Japp

Gröna eller röda äppeln: Hårda röda

Gillar du golf: Bara testat minigolf å de är kul!

Vilken tid gick du upp idag:
6,35

Har du sovit i din egna säng inatt: Japp


Har du strumpor på dig nu:
Ja svarta

Är det okej att gråta:
Absolut

När grät du senast:Igår

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Betala billånet

Bär du glasögon eller linser: Ja


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
Nej!


Har du piercing:
Ja i öronen


Vill du gifta dig:
Kärlek är viktigare än en ring.


Vill du ha barn:
Nej inte som det känns nu

Solar du ofta: Nix

Är du bra på att laga mat: Ja när jag tar mig tid

Är du flygrädd: Lite

Hur vig är du: På en skala 0-10 så 1

Är du musikalisk?: Inte direkt

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Vilken är din favoritglass:
Har ingen

Tror du på ett liv efter döden: Ja det gör jag.


Tycker du om sushi:
Blä!

Vad äter du helst när du ser på film:
Beror på humör!

Har du tandläkarskräck:
Ja!

Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Båda eller inget!


Vilken ögonfärg har du:
Blå


Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Ja.

Biter du på naglarna:
Mmm....


Röker du:
Aldrig!!!


Hur ofta tränar/motionerar du:
Minst 3 gånger i veckan

Senaste låt du hörde:
Stronger than Jesus med A Camp (osäker på stavning och titel med för den delen)
 
Ja som ni märker är detta min favvo-sysselsättning :) Gör den gärna ni med!


Ledig!

Tog en ledig dag idag för att läsa lite engelska. Går väl sådär måste jag erkänna. Motivationen ligger inte på topp. Istället blir det en massa grubbel. Vet att jag inte ska men det blir så ändå. Allt kommer ändå visa sig med tiden oavsett om jag går här hemma och tänker å funderar.

Ikväll eller eftermiddan rättare sagt blire att gymma lite och sen promenad. Ska bli skönt att äntligen få prata av sig lite med K. Ni är alla lika viktiga men vi har ändå varit svägerskor så det blir annorlunda. Fy fasen så jag saknar att åka till dom på middag och allt vad vi gjorde. Kan man backa tiden???????????????? Usch jag får uppfattningen om att jag bara låter gnällig å deprimerad i mina inlägg men det är valfritt att läsa.

Hur tar man sig upp om man ramlat under isen och det inte finns något hål?????


RSS 2.0